DNK ANALIZA POTVRDILA: Obezglavljeno telo pripada Goranu Džuniću! Brat i majka očajni: Voleo bih da ga vidim!

Autor:

Hronika

03.09.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica DŽunić iz Kikinde, majka Gordana i braća Dragan i Saša, izgubili su svaku nadu da je njihov Goran (48) živ, jer su u petak obavešteni da je DNK analiza pokazala da telo koje je pronađeno u okolini Zrenjanina pripada upravo njemu i da je umro prirodnom smrću u šumarku u okolini Zrenjanina.

DNK ANALIZA POTVRDILA: Obezglavljeno telo pripada Goranu Džuniću! Brat i majka očajni: Voleo bih da ga vidim!

Foto: Srpski telegraf: Nikola Mutić

Goran je nestao 4. avgusta u Novom Sadu, a porodica je tri dana kasnije prijavila nestanak, jer majka i braća nisu ni znali da se nije vratio iz Novod Sada, jer svako živi u svojoj kući, na različitim krajevima Kikinde.

- Iako smo na neki način bili pripremljeni da je Goran umro, sada konačno to i zvanično znamo. Rečeno nam je da je DNK analiza pokazala da je umro prirodnom smrću. Iako je telo u lošem stanju, jer su ga napale životinje, ipak, bi voleo da ga još jednom vidim. To sam i ranije tražio, ali su mi inspektori rekli da je bolje da ne gledam, jer nije prepoznatljivo. Moja želja i dalje je da, ipak, vidim brata poslednji put. Telo ne možemo da preuzmemo do ponedeljka, a do tada moramo sve da pripremimo i organizujemo sahranu – kaže Dragan Džunić koji je s puno nade i smirenosti svakodnevno tragao za bratom i nadao se da je, ipak, možda živ i da će se pojaviti.

Goran DŽunić se nije vratio kući iz Novog Sada gde je otišao organizovanim autobuskim prevozom na skup kojim je obeležen egzodus srpskog naroda u operaciji „Oluja“. Pošto živi sam, brat Dragan je to saznao tek tri dana kasnije kada je policiji prijavio nestanak dve godine mlađeg brata. Od tada je porodica tragala za njim i nadala se da će se poajviti. Goran je iz Kikinde otišao bez telefona i ličnih dokumenata.

- Od tada sam neprestano tragao za njim. Obilazili smo sva mesta na kojima je viđen, na salašu od Novog Sada prema Zrenjaninu, gde je tražio vode. Poslednji put je primećen 8. avgusta na kružnom toku kod Zrenjanina prema Elemiru. I tamo smo bili, dozivali ga, ali nažalost, završilo se kako se završilo, tragično po nas. Inspektori su nam rekli da je bio iznemogao, nije imao vode i hrane, malaksao je i umro prirodnom smrću. Najverovatnije je doživeo toplotni udar, jer je tih dana bilo mnogo vruće. Pre nedelju dana, kada je pronađeno telo, rekli su nam da je bilo u čučećem ili klečećem položaju i da su ga, dan, dva posle smrti, napale životinje – prepričava Dragan za Novosti.

Podsećamo, obezglavljeno telo muškarca, čiji identitet nije mogao da bude utvrđen bez DNK analize, pronađeno je pre nedelju dana slučajno u šumarka u Indutrijskoj zoni na periferiji Zrenjanina prema za Elemiru. Dan, dva posle smrti, telo muškarca pronašli su psi i odneli deo, tako da je trup bio na jednom, a glava na drugom mestu. Ujedom je bilo oštećeno i rame.

- Inspektori su nam rekli da je telo bilo pocrnelo i da se tetovaže koje je imao na rukama nisu mogle razaznati – prenosi Dragan.

Tragično stradali Goran DŽunić, iza sebe je ostavio odraslu ćerku, unuče, majku Gordanu, starijeg brata Dragana i mlađeg Sašu. Desetak godina bio je razveden.

Da je bar poneo telefon

- Goran nije poneo telefon u Novi Sad. Pitamo se zašto nije nekoga zamolio pa nam se javio. Ne znamo šta se s njim desilo tog dana. Da se javio otišli bi po njega i pomogli mu. Ovako, ostaje nam velika žalost zbog načina na koji se završio njegov život. Nije imao psihičkih problema, ali jeste malo sa alkoholom – iskren je Dragan DŽunić.

Počinak pored oca

- Rečeno nam je da telo možemo da preuzmemo tek u ponedejak. Našeg brata sahranićemo na Melinom groblju, gde je pre deset godina sahranjen i naš otac. Tamo imamo dve grobnice i spomenik za oca i majku, ali eto, nažalost, jedno grobno mesto sada je za Gorana. Još pre nekoliko dana bili smo u Goranoovj kući da je malo pospremimo. Osmrtnicu još nismo štampali - navodi Dragan DŽunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading