SRBIN SA SAUČESNIKOM OPLJAČKAO FABRIKU U NEMAČKOJ: Policija u stanu pronašla OVO, hvatali su se za glave!

Autor:

Hronika

03.09.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Firma je, kako prenose, primetila da nedostaje veliki broj delova za automobile.

SRBIN SA SAUČESNIKOM OPLJAČKAO FABRIKU U NEMAČKOJ: Policija u stanu pronašla OVO, hvatali su se za glave!

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija vrši hapšenje

Državljanin Srbije (52) sa kolegom, inače državljaninom Turske (57), osumnjičen je da je ukrao 500 automatskih menjača i 100 motora iz fabrike Mercedes u Štutgartu, preneli su nemački mediji.

Kako se navodi na sajtu mercedesfans.de, Srbin i kolega uhapšeni su polovinom avgusta, o čemu su se oglasili policija i tužilaštvo iz Štutgarta.

– Sumnja se da su imali još saučesnika. Navodno, oni su od februara 2020. godine pa do hapšenja, iz centralnog skladišta firme ukrali više od 100 motora i 500 menjača – navodi portal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija

– O svemu su obavestili policiju koja je nakon opsežne istrage identifikovala osumnjičene. Tokom pretresa više stanova i skladišta koje su koristili, policija je uspela da sakupi dokaze, a pronađeni su i delovi motora. Za sada je raspisana potraga za još dvojicom muškaraca.

Kako su osumnjičeni uspeli da iznesu delove automobila iz skladišta, u nemačkim medijima nije objavljeno, ali se pretpostavlja da su ih rasturali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading