ŽENSKE BANDE HARAJU SRBIJOM: 8 dama iz podzemlja iza rešetaka u roku od 2 dana: OSUMNJIČENE ZA PROSTITUCIJU I TEŠKE KRAĐE

Autor:

Hronika

31.08.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog organizovanja prostitucije i teških krađa, na teritoriji Beograda uhapšeno je čak osam žena i to u roku od dva dana.

ŽENSKE BANDE HARAJU SRBIJOM: 8 dama iz podzemlja iza rešetaka u roku od 2 dana: OSUMNJIČENE ZA PROSTITUCIJU I TEŠKE KRAĐE

Foto: Shutterstock

Zbog sumnje da su učestovale u dve teške krađe u kojima su ukrale više od 26. 000 evra, uhapšene su T. Š. (21), R. Š. (27) i K. Š. (35), kao i vozač S. F. B. (43).

Kako saznajemo, one su bile uigrane i tačno su znale na koji način da ukradu vredne stvari. Taktički su prilazile isključivo starijim sugrađanima, ulazile u njihove stanove i odvlačile im pažnju na različite načine.

Iz jednog stana ukrale su 22.000 evra i 350.000 dinara, a iz drugog oko 50.000 dinara, 580 evra i zlatni nakit koji je ubrzo pronađen i vraćen vlasniku.

Pored ove, samo dan ranije, otkrivena je još jedna ženska banda, koju je predvodila Neda B. (34), zajedno sa svojim suprugom Samirom B. (44) i pripadnicama Milicom M. (26), Vesnom V. (52), Milicom O. (49) i Ninom R. (32).

Republika

Foto: MUP Srbije

 

Članovi ove grupe osumnjičeni su da su makroi, koji su u periodu od novembra 2021. godine, pa sve do polovine jula ove godine, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Takođe, kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima i za noć uzimali oko 200 evra po devojci.

- Na nekoliko desetina internet stranica nalaze se fotografije golišavih devojaka, a u opisu slika nalaze se specifičnosti svake od njih, poput visine, težine, obima grudi i zadnjice, boje kose i očiju, uz cenu i broj telefona - objašnjava izvor iz istrage.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Inače, Nedin suprug Samir, od ranije je poznat policiji i pravosudnim organima jer je osuđivan zbog posedovanja droge heroin, "spid", kokain, ekstazi i marihuane.

Kako navodi Tužilaštvo za organizovani kriminal, šestočlana grupa saslušana je danas, nakon čega je predloženo da se svima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading