MOMAK JE PAO KAO SVEĆA, OKO NJEGA LOKVA KRVI: Očevidac stravičnog napada otkriva detalje haosa u Ada Molu (FOTO)

Autor:

Hronika

29.08.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni očevici prisustovali su incidentu koji se dogodio u beogradskom tržnom centru Ada Mol kada je nasilnik brutalno nasrnuo na mladića i žestoko ga udarao u potiljak.

MOMAK JE PAO KAO SVEĆA, OKO NJEGA LOKVA KRVI: Očevidac stravičnog napada otkriva detalje haosa u Ada Molu (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Incident se dogodio u nedelju na trećem spratu prestoničkog tržnog centra, a informacija o događaju inicijalno je objavljena na društvenim mrežama.

Portal Republika došao je u posed fotografija povređenog mladića, a jedna mama, koja je bila neposredni očevidac svirepog napada, detaljno je objasnila kako se sve odigralo.

- Stajali smo u redu sa decom, sve je delovalo potpuno normalno. U jednom trenutku, brzinom svetlosti, prilazi momak, udara drugog momka u potiljak i kreće da beži. Povređeni momak je pao kao sveća, oko njega lokva krvi - kaže naša sagovrnica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.

Kako ona navodi, jedan od očevidaca koji se zatekao na mestu napada, pozvao je Hitnu pomoć.

- Povređeni mladić počeo je nepovezano da priča. Jedino što je tad izustio bilo je: ‘’Ne želim da prijavim slučaj’’. Pozvali su obezbeđenje koje se izuzetno neprofesionalno i bahato ponelo. Počeli su da se obraćaju ljudima sa sve rečima - "Ajde, bežite tamo"! - navodi naša sagovornica.

Prema njenim rečima, za razliku od obezbeđenja, Hitna pomoć odreagovala je krajnje profesionalno i ljudski.

- Momku su odmah ukazali pomoć i pozvali MUP, kao što je inače i procedura u tavim situacijama. Krenuli su sa ušivanjem momkove glave, s obzirom na to da je bila rascopana. Bilo nas je dosta očevidaca, ali svi smo bili uplašeni. Između ostalog, svi smo vodili decu sa sobom koja su bila prestrašena jer su prisustvovala takvom činu - navodi sagovornica Republike.

U momentu kada je napadač krenuo da beži, jedna čovek je dobacio obezbeđenju: Zatvorite sve izlaze! Ja sam otišla ubrzo nakon toga, ne znam šta se kasnije desilo - zaključila je naša sagovornica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Povređeni momak u Ada Mall-u na ušivanju

Saopštenje Ada Mola

Inače, nakon što je snimak incident obelodanjen u javnosti, oglasio se i Ada Mol.

- Povodom incidenta koji se u nedelju 28. avgusta u popodnevnim satima dogodio u Ada Mall shopping centru, snimci sigurnosnih kamera pokazuju da su 3 mladića na trećem spratu krenula u žučnu raspravu nakon čega je došlo do koškanja koje je rezultiralo razmenom udaraca usled kojih je jedan od mladića pao na pod i tom prilikom udario glavom od sto jednog od restorana. Ubrzo je reagovalo obezbeđenje našeg centra koje je na osnovu svojih ovlašćenja pozvalo policiju i Službu hitne pomoći koja je reagovala u najkraćem roku. Ekipa hitne pomoći na licu mesta ustanovila je lakše povrede i mladiću pružila neophodnu medicinsku pomoć - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading