ŽENA JE VIKALA I ZAPOMAGALA! Jeziva scena na Zvezdari: Tvrdila da joj je dete (9) silovano, a onda usledio OBRT!

Autor:

Hronika

29.08.2022

05:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari koji žive u okolini napuštene zgradena na uglu ulica Vojvode Brane i Laze Dokića na Zvezdari tvrde da je tu večeras oko 9 časova silovano dete.

ŽENA JE VIKALA I ZAPOMAGALA! Jeziva scena na Zvezdari: Tvrdila da joj je dete (9) silovano, a onda usledio OBRT!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Prema njihovim rečima, slučaj je prijavljen policiji koja je pregledala zgradu i navodno je privedeno nekoliko osoba koje su tu zatečene.

- Čula se vriska iz te građevine koja je napuštena i u kojoj se skupljaju uglavnom beskućnici i narkomani. Nismo znali šta se dešava, neko od komšija je pozvao policiju. Videli smo da su došli i da su odveli neke ljude koje su tu zatekli - kaže jedan od stanara tog dela grada.

Po njegovim rečima, tek kada je došla jedna žena koja je zapomagala na sav glas, shvatili su kakva se užasna stvar navodno dogodila.

- Žena je vikala i zapomagala. Spominjala je ime nekog čoveka, vikala da je pedofil i da je silovao njeno dete od devet godina - rekao je sagovornik beogradskih medija.

Nakon informacije koja se sinoć pojavila u medijima da je u napuštenoj zgradi na uglu ulica Vojvode Brane i Laze Dokića oko 21 čas silovano devetogodišnje dete, a prema rečima stanara okolnih zgrada slučaj je prijavljen policiji koja je pregledala zgradu i navodno je privedeno nekoliko osoba koje su tu zatečene.

Policija, kako Telegraf.rs piše, jeste dolazila po prijavi, ali ne zbog deteta.

Kako saznajemo, oko 20:20 časova policija je dobila prijavu da se čuje zapomaganje i buka u napuštenoj zgradi.

Odmah je na lice mesta izašla policijska patrola i ispred napuštenog objekta zatečen je M. P. (35), koji je izjavio da se njemu nepoznat muskarac svađao sa osobom ženskog pola, nakon čega je on stao između njih i razdvojio ih, kako se ne bi fizički sukobili.

Muškarac i žena su se, kako nam je rekao izvor, potom udaljili ka ulici Ruzveltovoj ulici.

U napuštenoj zgradi se nije čulo dalje zapomaganje, a ulazne kapije su bile zaključane katancem, tako da se nije moglo ući u napušteni objekat, piše Telegraf.

Patrola je obišla čitavo područje i nije uočila ništa sumnjivo, niti je, kako saznajemo, bilo naknadnih prijava građana.

Ova zgrada je nedovršena i duže od decenije stoji nezavršena. Ona je predmet imovinsko-pravnog spora, jer su neki stanovi, u sivoj fazi, prodavani po nekoliko puta.

- Navodno je jedan od investitora ubijen, a drugi je pobegao iz zemlje. Šta god da se tačno dogodilo, zgrada stoji nedovršena već godinama. U njoj se skupljaju beskućnici, ali i narkomani. Samo prošle godine pronađena su dva leša. Policija dolazi i pravi racije s vremena na vreme, jer i policajci znaju ko se tu sve skuplja, ali nisam čuo da se dogodilo nešto ovako strašno - navodi ovaj Beograđanin.

Po tom delu Zvezdare se priča da je građevina, čija je površina oko 16.000 kvadrata, u martu ove godine dobila novog vlasnika, a da je namenjena, navodno, da bude javna garaža. Ipak, radovi na tom objektu još nisu počeli, a ogradu je lako preskočiti i u zgradu ući.

Pre nekoliko godina jedno dete je povređeno kada je zalutalo u tu zgradu kako bi se igralo, jer objekat nije obezbeđen. Inače, ovo zdanje se nalazi preko puta osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" i predstavlja dodatnu opasnost po đake.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zoran

29.08.2022 06:09

"Šteta" za vas krvožedne novinare što se događaj nije odigrao kako bi vama odgovaralo.