JOŠ SE NE ZNA IDENTITET OBEZGLAVLJENOG LEŠA: Psi lutalice doneli LJUDSKU lobanju do kapije?!

Autor: Republika

Hronika

27.08.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezglavljeno telo za sada nepoznatoe osobe nađeno je prekjuče na periferiji Zrenjanina, na putu prema Elemiru, kod jednog poljoprivrednog imanja.

JOŠ SE NE ZNA IDENTITET OBEZGLAVLJENOG LEŠA: Psi lutalice doneli LJUDSKU lobanju do kapije?!

Foto: Srpski telegraf: Nikola Mutić

Još se ne zna identitet osobe čije je obezglaljeno telo pronađeno kod Zrenjanina, a kako "Dnevnik" nazvanično saznaje, policija proverava spiskove nestalih osoba sa teritorije Zrenjanina, Кikinde i obližnjih mesta.

Za sada se sumnja da je reč o muškoj osobi srednjih godina, ali ni to nije pouzdana informacija jer je telo u odmakloj fazi raspadanja.

Podsetimo, obezglavljeno telo za sada nepoznate osobe nađeno je prekjuče na periferiji Zrenjanina, na putu prema Elemiru, kod jednog poljoprivrednog imanja.

Policija je, prema nezvaničnim informacijama, dobila dojavu da su psi lutalice doneli ljudsku lobanju ispred kapije obližnjeg gazdinstva, nakon čega su odmah izašli na lice mesta, a potom u šipražju šumarka pronašli i telo nepoznate osobe.

Ostaci leša su, kao što smo pisali, nakon polcijskog uviđaja, poslati u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad i očekuje se da će se nakon obdukcije utvrditi identitet i pod kojim okolnostima je lice stradalo.

Istražni organi odmah nakon pronalaska obezglavljenog tela kontaktirali su i porodicu Gorana Džunića (48) iz Кikinde koji je nestao 4. avgusta, nakon obeležavanja “Oluje” u Novom Sadu. Кako je za naš list potvrdio Goranov stariji brat Dragan, njega su prekjuče oko 14 časova zvali iz policije i pitali šta je Goran imao na sebi kada je nestao.

- Tražili su da im ponovo detaljno opišem kako izgleda i šta je imao na sebi kada je krenuo od kuće. Ponovio sam im i da ima karakteristične tetovaže. Na levoj ruci ispisano ime ćerke, a na desnoj tribale. Takođe, rekao sam im i da ima ožiljak na ruci jer ga je kad je bio mali ujeo pas. Takođe, spomenuo sam im i da ima ožiljak od sekire jer se u mladosti povredio kada smo sekli drva - priča Dragan za “Dnevnik i dodaje da je Goran bio upečatljiv jer je imao malo veću izduženu glavu i duguljastu vilicu.

Кako kaže, on je policiji rekao da bi svog brata odmah prepoznao bez obzira na to u kakvom je stanju.

- Iskreno se nadam da taj leš što je pronađen nije moj brat. Od juče smo svi uznemireni i čekamo rezultate obdukcije. Obećali su u policiji da će nam, kad budu znali identitet, javiti da li je to Goran ili ne. Mi ga i dalje tražimo i nadamo se da će se pojaviti - kaže zabrinuti Dragan i naglašava da se čitava porodica moli Bogu da to ipak nije Goran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading