DECO, NISAM JA KRIV, ONA JE KRIVA! Ubica supruge zapomagao kad ga je krvavog Hitna pomoć zatekla na klupi kod zgrade

Autor: Repubilka - SLAĐANA STEPANOVIĆ

Hronika

27.08.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Mihailović (61) iz Aranđelovca ubio je svoju suprugu Draganu (55) u petak oko 15 sati zbog patološke ljubomore.

DECO, NISAM JA KRIV, ONA JE KRIVA! Ubica supruge zapomagao kad ga je krvavog Hitna pomoć zatekla na klupi kod zgrade

Foto: google.com/maps/prinscreen

Samo nedelju dana pre nego što je nesrećnoj ženi nožem presudio u hodniku zgrade, određena mu je mera zabrane prilaska zbog svađe, pa je živeo kod komšije, ali je danima o njoj pričao pogrdne reči.

Kako saznajemo, on je nakon ubistva otišao iza zgrade i seo na klupu, a zatim skalpelom isekao sebe po vratu i grudima, u nameri da se ubije, ali su ga tu pronašle komšije.

- Draganu je tog dana čekao na hodniku zgrade jer je znao da se s posla vraća oko 15 sati. Čim je naišla počeo je da je ubada nožem, a ona je samo uspela da uzvikuje imena sina i ćerke. On je pobegao napolje, a ćerka je istrčala u hodnik i vikala "Majka, majka", i zatim u očaju molila da zovemo hitne službe. Kada su ga dvojica komšija pronašla na klupi sa ranama, stigla je i Hitna pomoć koja ga je odmah smestila u sanitet, a on je tad vikao: "Deco, nisam ja kriv, ku*va je kriva". Ni tada mu nije bilo žao nesrećnice - priča jedan komšija za Republiku.

On kaže da je prethodne subote cela zgrada u naselju Kolonija čula kako se dere na Draganu i naziva je "ku*vom", nakon čega je uhapšen i kažnjen merom zabrane prilaska supruzi.

- Tada je dve noći proveo u šupi, a zatim ga je komšija sa trećeg sprata primio u svoj stan. Kada sam ga pitao zašto je uhapšen, on mi je rekao "Zato što ku*va hoće da ima švalera". Ovih dana se normalno ponašao i nikada se nije opijao. Pre 10 dana su se vratili iz banje. Ona je sve radila da sačuva brak, čak se i sa prijateljima slabije družila, ali je jadnica stradala samo zbog njegove bolesne ljubomore - zaključuju naši sagovornici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading