ČOBANIN IVAN za koga mediji pišu da je RASKOMADAN U ZRENJANINU ŽIV! Zbunjen vestima o sopstvenoj smrti (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

25.08.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim popodnevnim satima, na poljoprivrednom imanju na periferiji Zrenjanina, u Železničkoj ulici na drumu prema selu Elemir, pronađeno je telo, koje je nakon policijskog uviđaja poslato na obdukciju.

Prema nekim nezvaničnim informacijama pronađeno je telo starijeg muškarca, raskomadano sa glavom na jednoj strani, a telom na drugoj u različitim objektima.

Nedugo nakon što je objavljena ova vest, u medijima su se pojavili novi detalji, a to je da se radi o raskomadanom telo lokalnog čobanina Ivana.

Međutim, po dolasku na teren, novinarska ekipa portala Republika pronašla je upravo njega - živog i zdravog, pomalo zbunjenog zbog činjenice da se piše o bizarnoj smrti u Zrenjaninu uz navode da je on umro.

Kako kaže za Republiku nije ni znao da se piše o njemu dok se nije susreo sa novinarima.

- Ni ne znam šta se dešava. Ceo dan sam sa ovcama napolju. Znam gde se desilo ubistvo i čuo sam od vas i vaših kolega da su pronašli telo, moguće je da su ga kučići rastrgli - rekao je Ivan za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading