POZNATO STANJE IZBODENOG RADNIKA JKP ČISTOĆA! Policija još uvek traga za napadačem!

Autor:

Hronika

25.08.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik JKP Čistoća iz Novog Sada koji je juče oko 16 časova napadnut na Bulevaru Evrope u Novom Sadu nalazi se u teškom stanju i na lečenju je u Kliničkom centru Vojvodine.

POZNATO STANJE IZBODENOG RADNIKA JKP ČISTOĆA! Policija još uvek traga za napadačem!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana 24.08.2022 primljen je pacijent S. F. 1988. godište, zbog povreda u vidu ubodne rane. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je teškog opšteg stanja na bolničkom lečenju u KCV gde se sprovode intenzivne mere lečenja i daljeg praćenja opšteg stanja - saopšteno je iz Kliničkog centra Vojvodine.

Podsetimo on je napadnut juče u toku radnog vremena na Bulevaru Evrope kod mosta preko kanala DTD, ali napad nema veze sa JKP Gradska čistoća, već su u pitanju nerešeni računi od ranije.

Kolege koje su bile sa njim pobegle su zbog svoje bezbednosti, ali su pozvali policiju i hitnu pomoć. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a žrtva je navodno prepoznala napadače, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading