TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NIŠA! Među povređenima i trudnica!

Autor:

Hronika

25.08.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba, među kojima je i jedna trudnica, povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Niš-Beograd u visini Trupal.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NIŠA! Među povređenima i trudnica!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

U sudaru dva putnička automobila, koji se dogodio oko 10.45 časova, srećom, nije bilo poginulih, a Hitna pomoć prevezla je dvoje povređenih u Urgentni centar u Nišu.

- Povređeno je pet osoba među kojima je i jedna trudnica. Dvoje povređenih vozilo u Urgentni, u pitanju su srednje teške povrede - rekli su iz Hitne pomoći u Nišu, koja je bila na licu mesta.

U Hitnoj medicinskoj pomoći su nam potvrdili da su pregledane pet osobe i dvoje dece kao i da niko nije životno ugrožen. Četvoro osoba iz ove saobraćajne nesreće su sa tri vozila prevezena u Univerzitetski klinički centar i traje njihova dijagnostika.

- Trudnica iz Azerbejdzana stara 30 god u 25. nedelji trudnoce, dovezena je svesna i komunikativna na GAK gde je pregledana i utvrdjeno je da nema opasnosti po trudnoću. Nakon pregleda pušta se na kućno lečenje uz savet da se javi svom lekaru u matičnoj ustanovi - rekli su Kuriru u UKC.

Udes se dogfodio kada se Audi holandskih tablica zakucao u kombi marke Mercedes.

Policija reguliše saobraćaj na ovom delu puta gde nema zastoja, ali vozila se sporije kreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading