VOĐA PUTA POGUNULA, MUŠKARAC ŽIVOTNO UGROŽEN! Ukupno 27 povređenih, među njima DVOJE DECE! Detalji teške nesreće kod Leskovca!

Autor:

Hronika

21.08.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula, a 27 je povređeno kada se autobus somborskih registraskih oznaka prevrnuo na auto-putu kod Leskovca, u mestu Pečenjevce.

VOĐA PUTA POGUNULA, MUŠKARAC ŽIVOTNO UGROŽEN! Ukupno 27 povređenih, među njima DVOJE DECE! Detalji teške nesreće kod Leskovca!

Foto: printskrin/RTS

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 5.25 sati, a autobus je bio pun putnika koji su se vraćali iz Grčke, iz Haniotija. Kako saznajemo žena koja je stradala bila je vođa puta.

Jedna putnica je preminula, dok je u Klinički centar Niš prevezeno 11 putnika, od kojih je jedan putnik životno ugrožen. U Urgentni centar Leskovac prevezeno je 16 putnika.

Ukupno 27 putnika lakše i teže je povređeno, dok se jedan putnik vodi kao životno ugrožen.

Među povređenima su i dečak i devojčica od osam godina. Jedan putnik je zadobio otvoreni prelom ruke i prelom rebara. On je hitno uveden u salu u UKC Niš i operacija je u toku.

Sve medicinske ekipe iz Leskovca, Lebana, Vlasotinaca i Niša bile su angažovane na zbrinjavanju povređenih.

Teže povređeni putnici, njih 9, prevezeni su u niški klinički centar, a u leskovačku bolnicu prebačeno je 14.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading