UTOPIO SE SRBIN U SUTOMORU! Zoran sa porodicom otišao na letovanje, sutra je trebalo da se vrati sa odmora!

Autor:

Hronika

17.08.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majdanpečanin Zoran.J. (50) utopio se u Sutomoru u kome je na godišnjem odmoru bio sa porodicom i prijateljima. Nesreća se dogodila danas u prepodnevnim satima, a tačan uzrok i okolnosti pod kojima je došlo do tragedije još uvek nisu poznati

UTOPIO SE SRBIN U SUTOMORU! Zoran sa porodicom otišao na letovanje, sutra je trebalo da se vrati sa odmora!

Foto: pixabay.com

Muškarac se davi u vodi

- Sad smo saznali šta se dogodilo i još ne verujemo. Kako se priča po gradu, trebalo je da se vrate sa odmora sutra. Strašno, velika nesreća - kaže za Informer jedan od sugrađana Majdanpeka.

Čitav grad je potrešen vešću o ovoj tragediji, za nastradalog Zorana. J. kolege i poznanici imali su samo reči hvale i kao čoveku i saradniku.

- Ovo je strašno! Zorana znam iz Flotacje, radili smo zajedno, fin i tih čovek, kolega za primer. Pozanto mi je da je imao problema sa zdravljem i da je prešao na lakše radno mesto da li je to uzrokovalo ovu nesreću, ne znam, ali kako god bilo tragedija velika, za porodicu posebno - istče vidno potresen kolega nastardalog Zorana J.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srbislav

17.08.2022 20:31

Ujela ga smrtonosna meduza iz Hrvatske