PORODICA TINEJDŽERA POKOŠENOG U VLASOTINCU BESNA! Pijani vozač se pravdao da ga je "malo zakačio", a bio je u komi 5 sati!

Autor:

Hronika

17.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica petnaestogodišnjeg mladića kojeg je bukvalno „pokosio“ automobil u centru Vlasotinca 10. avgusta ne krije ogorčenje jer je u prvom izveštaju napisano da je dečak od udarca zadobio lake telesne povrede, da bi, kako tvrde, nakon medijskih natpisa i objavljivanja veoma uznemirujućeg snimka promenili izveštaj.

PORODICA TINEJDŽERA POKOŠENOG U VLASOTINCU BESNA! Pijani vozač se pravdao da ga je "malo zakačio", a bio je u komi 5 sati!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Podsetimo, na zastrašujućem snimku, koji je uznemirio čitavu Srbiju, vidi se kako automobil neverovatnom brzinom prolazi ulicom i bukvalno odnosi mladića koji se kolovozom šetao sa drugarom.

- Taj snimak je samo prvi deo. Nakon toga on je leteo dva metra i udario glavom u banderu. Bio je u komi od pola dva do 7 ujutru. On je juče pušten kući, ima potres mozga, poderan je na licu, stomaku... Na kućnom je lečenju uz napomenu da narednih 3 nedelja mora da leži i miruje - priča za Informer rođeni stric mladića D. K.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Iz izvora bliskog tužilaštva saznajemo da se vozač goni za pokušaj ubistva, s obzirom da je pobegao sa lica mesta, ali tek nakon pritiska javnosti.

- Danas mi je komšija rekao da je bio otac od vozača koji je udario mog bratanca i kazao da ga je ’zakačio’ retrovizorom. Komšija mu je onda pustio objavljeni video da pogleda. Inače, saznali smo da se vozač vraćao kući sa proslave rođenja deteta u znatno pijanom stanju - tvrdi stric pokošenog mladića.

On dodaje da je u celoj nesreći trenutno najbitnije da je njegov petnaestogodišnji bratanac više nije životno ugrožen, te da je cela porodica fokusirana na njegov dugotrajni oporavak koji sledi u narednom periodu, prenosi Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading