UPROPASTIO MU JE ŽIVOT! Potresna ispovest supruge prodavca lubenica iz Kragujevca kome je nasilnik čekićem polomio lobanju!

Autor:

Hronika

17.08.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prodavac lubenica Zoran M. (68) zadobio je teške telesne povrede krajem jula ove godine kada ga je čekićem u glavu udario K.M. (62).

UPROPASTIO MU JE ŽIVOT! Potresna ispovest supruge prodavca lubenica iz Kragujevca kome je nasilnik čekićem polomio lobanju!

Foto: Foto-Ilustracija: Tanug/D. Aničić, P. Divac

Zoran je sada izašao iz bolnice, a njegova supruga Zorica kaže da mu je nasilnik "upropastio život".

- Muž je izašao iz bolnice. Ali mora strogo mirovanje, non-stop je na kontrolama. Upropastio ga je... Zoran ne sme više da se savije, neće moći više da radi, ne sme ništa, kao invalid. Ćerka Tanja i ja smo strahovale svaki dan šta će biti sa njim, bilo nam je mnogo teško - kaže Zoranova supruga za iKragujevac.

Ona i njegova supruga Tanja svakodnevno su strahovale za njegovo zdravlje, navodi Zorica.

- Ima naprsnuće lobanje. Nisu ga operisali, primao je terapiju. Može da hoda, ali ne sme na sunce, može da izađe ispred kuće kada je hladovina, ali to je to. Nama je važno da je ostao živ, da je sa nama - priča ona drhtavim glasom i dodaje:

- Uglavnom samo leži, mi se nadamo da će biti bolje. Ali opet kažem, važno je da je preživeo. -

Ističe da ne voli da se seća tog dana kada se sve dogodilo.

- Ne želim da se sećam tog dana. Neka je moj Zoran stabilno. A što se tiče tog koji ga je napao, ne znam ništa. U zatvoru je, ali ne znamo ko je. Neka sud to vodi kako treba. Mi u sud nikad nismo ušli, a ovo neka ide svojim tokom - navodi Zorica.

Takođe kaže da je Zoran ponovo dao izjavu u kojoj je naveo da ne poznaje muškarca koji ga je napao.

- Taj čovek mu je samo uleteo u kombi i počeo da ga udara. Isprebijao ga ni krivog, ni dužnog. On je pobegao kada su ljudi počeki da gledaju šta se dešava. Uhapšen je i u zatvoru je, još uvek je u pritvoru, jer nije prošlo ni 30 dana - priča ona.

Podsetimo, Zoran je 19. jula prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga "što me tako gledaš".

I pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Nesrećnom čoveku tada su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma lobanje.

Teško povređeni čovek odmah je rekao da ne poznaje nasilnika i da mu "ništa loše nije uradio, čak ni gledao u pravcu njega", piše iKragujevac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading