IZGOREO JE U AUTOMOBILU, POKUŠAO JE DA SE IZVUČE: Jeziva svedočenja očevidaca nesreće u Bulevaru oslobođenja (FOTO)

Autor:

Hronika

16.08.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji za sada nije identifikovan nastradao je preksinoć na beogradskom Bulevaru oslobođenja, kada je automobil "golf", koji je vozio, sleteo s puta, udario u drvo, pa u banderu, a potom se zapalio.

IZGOREO JE U AUTOMOBILU, POKUŠAO JE DA SE IZVUČE: Jeziva svedočenja očevidaca nesreće u Bulevaru oslobođenja (FOTO)

Foto: Republika

Nesreća se dogodila oko 22.30, a nesrećni vozač je izgoreo!

Progutala ga vatra

- Muškarac koji se za sada vodi kao N. N. osoba izgubio je kontrolu nad vozilom iz za sada nepoznatih razloga, a potom sleteo s glavnog puta i udario u stub ulične rasvete, nakon čega se njegov automobil zapalio. Očevici su ispričali da je on stotinak metara krivudao pre nego što je izleteo sa puta i zakucao se u banderu - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Prema nepotvrđenim informacijama, do požara je došlo nakon eksplozije plinske boce, vatra je krenula od gepeka i brzo se proširila i zahvatila ceo automobil. On je pokušavao da izađe, ali su vrata bila zaglavljena. Scena je bila strašna, čoveka je bukvalno u sekundi, dok je pokušavao da se oslobodi, progutala vatra - ispričao je izvor.

Na mesto nesreće ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, policije, kao i vatrogasaca-spasilaca ali, nažalost, njemu nije bilo pomoći, a automobil je brzo skroz izgoreo.

Republika

Foto: Republika

 

 

- Kada je požar ugašen, unutra je pronađeno telo muškarca koje je poslato na obdukciju, a DNK analiza će utvrditi o kome je tačno reč - kaže sagovornik Kurira.

Jeziv prizor

Stanari obližnjih zgrada su ispričali da je prizor kome su prisustvovali bio jeziv.

- Sedeli smo u kući kada smo čuli strašan udarac. Izašli smo napolje i videli ljude kako užurbano trče niz ulicu, a nakon toga ugledali smo zapaljen automobil - objašnjavaju očevici i dodaju:

Republika

Foto: Republika

 

 

- Kako su neki od prisutnih videli, automobil je išao velikom brzinom, a potom se izokretao nekoliko puta, da bi na kraju udario u banderu. Ljudi sa obližnje stanice pritrčali su, a vozači su izletali iz kola sa svojim PP aparatima da bi ugasili vatru, ali nisu uspeli, brzo se širila i ceo auto je izgoreo za nekoliko minuta.

Nije nam komšija

Stanari Bulevara oslobođenja kažu da, koliko su oni upućeni, stradali muškarac nije iz njihovog komšiluka.

- Ne znamo ko je poginuo, ovo je jedna od najprometnijih ulica, mogao bi to da bude bilo ko. Možda i nije iz Beograda - kažu komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading