POLOMLJENE SU MU RUKA I NOGA, ČEKAMO REZULTATE SKENERA GLAVE: Majka dečaka povređenog u Bugarskoj otkrila potresne detalje nesreće!

Autor: Objektiv

Hronika

16.08.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtužnija priča dečaka iz autobusa jezive nesreće u Bugarskoj rasplakala je mnoge.

POLOMLJENE SU MU RUKA I NOGA, ČEKAMO REZULTATE SKENERA GLAVE: Majka dečaka povređenog u Bugarskoj otkrila potresne detalje nesreće!

Foto: Društvene mreže

Srušeni autobus u jezivoj nesreći u Bugarskoj

Nikola T. (11) i Ilija Č. (11) iz Batajnice dvojica su dečaka sa težim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče u Bugarskoj, kada je autobus u kome je bilo 38 dece i 11 odraslih iz Srbije sleteo sa auto-puta Trakija.

Vesna Č., Ilijina majka, za Objektiv je navela da je njen sin stabilno i van životne opasnosti.

- Polomljena mu je ruka i noga, unakažen je po licu i telu. Njegovi stariji brat i sestra su sa njim u Bugarskoj, videli su ga, stabilno je i van životne opasnosti. Pod sedativima je posle operacije, a sada čekamo rezultate skenera glave da vidimo šta će dalje - započinje svoju ispovest Vesna.

ILIJA IGRAO ČETIRI GODINE

Кako kaže, sve je ovo nesrećan slučaj i nikoga ne osuđuje.

- Ima četiri godine otkako Ilija ide na folklor, pravi je zaljubljenik u to. Nikoga ne osuđujemo, ovo je prosto nesrećni slučaj. Pre dva meseca su bili u Turskoj, sve je super prošlo - dodaje ona. Кako kaže, roditelji drugog dečaka Nikole T., koji je u ovoj nesreći, prema rečima naše sagovornice, takođe prošao sa težim povredama, kasnije su saznali za nesreću.

- Oni su tek u ponedeljak ujutru krenuli u Bugarsku, a meni je za nesreću javila mama čijem je mužu amputirana noga, a koji su krenuli zajedno na put sa svojom ćerkom. Dete koje je sa Ilijom teže je povređeno, ima tri preloma karlice i krvarenje na mozgu, i prebačeno je u Sofiju. Tako su nam rekli. On je u lošijem stanju od Ilije - dodaje naša potresena sagovornica. Ilija i Nikola su i drugari iz škole.

NERAZDVOJNI DRUGOVI

- Njih dvojica se baš druže, pa su tako i seli zajedno u poslednji deo autobusa na sprat. Dečaci su sedeli sa te desne strane, na kojoj je autobus i završio pored puta - objašnjava naša sagovornica.

Da nesreća ne ide sama, govori i činjenica da je ova porodica nedavno doživela tragediju kada je iznenada preminuo Ilijin otac.

- U maju mi je preminuo suprug. Još se nismo oporavili od te tragedije, ovo me je baš zateklo. Muža sam našla u kupatilu, preminuo je na licu mesta. Samo da se moj Ilija oporavi i da što pre dođe. Nisam mogla da idem da ga čuvam jer mi je istekao pasoš - kroz suze je dodala potresena majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading