Žena "kralja dijamanata" PREDOSETILA NJEGOVU SMRT! Upozoravala na jedno pre LIKVIDACIJE!

Autor:

Hronika

12.08.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski “kralj dijamanata”, Đorđe Mihaljević (44) koji je ubijen u sačekuši u Johanesburgu, septembra 2018. godine, a bio je u braku sa bugarskom misicom Natalijom Gurkovom.

Žena "kralja dijamanata" PREDOSETILA NJEGOVU SMRT! Upozoravala na jedno pre LIKVIDACIJE!

Foto: instagram/printscreen

Natalija Gurkova

Natalija je bila Miss Bugarske 1998. godine, a sudeći prema njenom Instagram profilu, bavila se manekenstvom, modelingom i glumom

Ovaj trgovac dijamantima i zlatom likvidiran je dok je stajao na semaforu. Napadači na motorima prišli su njegovom “poršeu” i zapucali. On je iako izrešetan u vozilu pokušao da nastavi vožnju, međutim nakon 100 metara zaustavio je automobil, izašao iz njega i pao mrtav.

Njegova supruga Natalija nije bila u Južnoafričkoj Republici u trenutku kad je Mihaljević ubijen.

 

 

Kako su pisali mediji, ona kao da je predosetila da će se dogoditi nešto loše tražila je od supruga da se odseli iz Johanesburga jer se tamo nije osećala bezbedno.

Na društvenim mrežama ona se hvalila luksuznim životom, a nakon ubistva supruga, neko vreme se povukla iz javnosti. Sada je ponovo aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije sa putovanja.

Natalija je bila Miss Bugarske 1998. godine, a sudeći prema njenom Instagram profilu, bavila se manekenstvom, modelingom i glumom. Ona je ranije često objavljivala njihove zajedničke fotografije, a u opisu mu je stalno izjavljivala ljubav. Takođe je i reklamirala nakit koji je Đorđe prodavao.

 

 

Mihaljević je sa nekadašnjom bugarskom misicom bio u skladnom braku skoro 10 godina i imaju i dvoje dece. Poslednji put su bili zajedno na Natalijom rođendanu, a ona je tragičnu vest primila dok je bila u Sofiji.

Južnoafrički mediji pisali su da je Mihaljevićev “sat počeo da otkucava” kada je izabrao “pogrešnu stranu”, odnosno kada se suprostavio češkom mafijašu Radovanu Krejčiru. Mihaljević je bio vlasnik niza firmi koje su uspešno poslovale, uključujući “Sandton gold”, “Dajmond eksčejndž” i “Salon prajv”. Na njega se ugledao i Krejčir, koji je otvorio “Moneipoint”.

- Preduzeća obojice poslovala su po vrlo sličnim osnovama i ostvarile su dobar profit iz prihoda od kriminala. Firme su im služile kao pokriće jer su uglavnom kupovali ukradeni nakit. Radilo se o pljačkama kuća, juvelirnica i slično, a ponekad su u tim pljačkama žrtve bile ubijane - rekao je svojeremeno za južnoafričke medije forenzičarski istražitelj Pol O’Saliven.

 

 

I Mihaljević i Krejčir su kupovali nakit za manje od 20 odsto njihove prave vrednosti, razdvajali delove, zlato topili i prodavali ga, a kamenje vraćali nazad u lanac trgovine nakitom, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading