TRAGEDIJA U LOZNICI! Poginuo radnik angažovan na izgradnji stadiona

Autor:

Hronika

12.08.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na gradilištu stadiona Lagator u Loznici smrtno je nastradao radnik N.R. (62) iz Koceljeve, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici.

TRAGEDIJA U LOZNICI! Poginuo radnik angažovan na izgradnji stadiona

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Zvanični organi se do danas nisu oglašavali tim povodom, a na društvenim poslednja dva dana je objavljeno više objava o ovoj tragediji.

Iz lozničkog Osnovnog tužilaštva je na pitanje portala Telegraf.rs stigao odgovor u kojem se navodi da se nesreća u kojoj je poginuo radnik angažovan na gradilištu dogodila 8. avgusta.

- Nakon obavlјenog uviđaja, inspekcijskog nadzora, prikuplјanja potrebnih obaveštenja i obdukcije tela sada pok. radnika protiv odgovornog lica u pravnom licu u kojem je isti bio zaposlen, biće podneta krivična prijava nadležnim Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinjeno krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti iz čl. 288 st.2 u vezi čl.280 st.2 Krivičnog zakonika - navodi se u odgovoru koji je potpisala zamenik tužioca Bojana Tešić Maričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading