HOROR NA DEČIJEM IGRALIŠTU U KRALJEVU! Posle svađe izvadio nož i ubio mladića!

Autor:

Hronika

12.08.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevačka policija uhapsila je M. T. (24) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

HOROR NA DEČIJEM IGRALIŠTU U KRALJEVU! Posle svađe izvadio nož i ubio mladića!

Foto: Ilustracija: Republika, ST/Nebojša Mandić, Pixabay

Policija vrši uviđaj

On se sumnjiči da je noćas, na igralištu između zgrada u kraljevačkom naselju Moše Pijade, nakon kraće rasprave, ubo nožem u grudi dvadesettrogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Policija je osumnjičenog ubrzo pronašla i uhapsila.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, prenosi Kraljevo onlajn.

Prema rečima svedoka, Milan i  Strahinja bili su u parku, a u jednom trenutku je došlo do svađe između mladića. Navodno, Milan je tražio da mu Strahinja da vodu, ali mladić je odbio. Milan je izvadio nož i ubo ga, a zatim pobegao.

Strahinja je preminuo jutros oko 3 sata na hiruškom odeljenju bolnice u Kraljevu.

- Strahinja sa maloletnim bratom i drugovima sedeo u parku. Pili su pivo. U jednom trenutku prišao im je Milan i prvo zatražio alkohol i oni su mu dali. Zatim, i vodu. Kako bi ga oterali Strahinja je rekao da nema i zato je nastala svađa. Milan je izvadio nož i ubo Strahinju - pojasnio je sagovornik Telegrafa.

Dalja istraga će utvrditi tačan motiv ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading