OSUĐENI NARKO OPŠTINARI IZ SMEDEREVA! Lečiće se od narkomanije, a evo koliko dugo će biti iza rešetaka!

Autor:

Hronika

09.08.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Referent u smederevskoj opštini, Srđan C. i njegova supruga Zorica C., sklopili su sporazum sa Višim tužilaštvom u Smedrevu kojim su osuđeni na tri godine i pet meseci zatvora, odnosno na pet meseci zatvora, zbog dilovanja i posedovanja droge.

OSUĐENI NARKO OPŠTINARI IZ SMEDEREVA! Lečiće se od narkomanije, a evo koliko dugo će biti iza rešetaka!

Foto: MUP Srbije, Facebook

Da podsetimo, Srđan C. sumnjičio se za nedozvoljenu prodaju i omogućavanje uživanja narkotika, dok se njegova supruga teretila samo za posedovanje droge.

- Srđan C. uhapšen je kada je u njegovoj kući, ali i kancelariji u opštini pronađena veća količina droge - podseća izvor Kurira.

Viši sud u Smedrevu prihvatio je ove sporazume.

- Utvrđeno je da je Srđan tokom 2022, godine radi prodaje kupovao marihuanu koju je plaćao tri evra po gramu, kao i kakain koji je plaćao 35 evra po gramu. On je drogu krio u svojoj kući i kancelariji Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i inesticije. Kasnije je te narkotike prodavao po gradu, ali i davao svojoj supruzi da ih konzumira - kaže izvor:

Foto: MUP Srbije, Facebook

Srđan C.

- Kod njega je pronađena veća količina marihuane, kokain, vagica i drobilica, a kod supruge manja količina marihuane i tabelete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci - navodi izvor.

Srđanu C. je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne, a prema oboma je izrečena mera bezbednosti obaveznog lečenja narkomana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading