NE DAO BOG NIKOME OVAKVU TUGU: Potresne reči o devojčici koja je nastradala kod Kostolca, sumnja se da je povukao VIR

Autor:

Hronika

05.08.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica se juče utopila kod Kostolca

NE DAO BOG NIKOME OVAKVU TUGU: Potresne reči o devojčici koja je nastradala kod Kostolca, sumnja se da je povukao VIR

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Rođak devojčice E. M. (12) koja se juče utopila na kupalištu "Topla Mlava" tik do termoelektrane "Kostolac" u tom gradu, kaže da su neutešni nakon tragedije koja ih je zadesila.

- Sve se dogodilo juče oko 15 sati kada je naša devojčica bila sa starijom sestrom i drugaricom na plaži. Ušle su u vodu i u jednom trenutku sve tri su počele da se dave - kaže neutešni čovek i nastavlja:

- Jedan čovek koji se zadesio u tom trenutku tu, priskočio je u pomoć. Dok su se sve tri davile i dozivale pomoć taj čovek je uspeo da spasi njih dve, ali ne i našu devojčicu.

Republika

Foto: Republika

Izvlačenje tela/Ilustracija

Rođak porodice nesrećne devojčice kaže da su E. M. našli danas pripadnici Žandarmerije.

- Ne dao bog nikome ovakvu tugu. Roditelji su potreseni i ne znaju šta ih je snašlo. Dete je danas nađeno i izvučeno. Sahranićemo je na lokalnom groblju u Kostolcu - kazao je rođak.

Podsetimo, devojčica E. M. (12) utopila se juče oko 15.15 sati na kupalištu "Topla Mlava" koja se nalazi kod termoelektrane "Kostolac" kada je iz za sada nepoznatog razloga naglo potonula. Sumnja se da ju je povukao vir, jer u tom delu ih ima dosta, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading