PROGANJAO ŽENU TRI GODINE: Slao poruke, pratio je, bio navalentan, zahevao da ga "odblokira"...?! HAPŠENJE U MLADENOVCU

Autor:

Hronika

04.08.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velimir N. (66) iz Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je duže vreme proganjao J. N. (34) u početku su to bile samo poruke dok nedavno nije i fizčki nasrnuo na nju

PROGANJAO ŽENU TRI GODINE: Slao poruke, pratio je, bio navalentan, zahevao da ga "odblokira"...?! HAPŠENJE U MLADENOVCU

Foto: pexels.com

Kako se nezvanično saznaje on je uhapšen u utorak nakon prijave koju je podnela žrtva J.L. 

- Sumnja se da je V.N. nesrećnu ženu proganjao tri godine, ali da je u poslednje vreme bio navalentniji. Iz tog razloga ona je blokirala njegov broj. To naravno nije imalo efekta jer je on kada je to shvatio počeo da je prati - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On dodaje da je V.N. koristio svaku priliku da joj priđe tražeći da odblokira njegov broj telefona. 

Neko vreme je pratio u Mladenovcu, a nedavno je u Beogradu kada se vraćala s posla kući uhvatio za ruku u autobusu. Konstano je zahtevao od nje da ga odblokira i da joj odgovara na poruke - objasnio je izvor. 

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Nesrećna žena je podnela prijavu a ubrzo potom Velimir N. je uhapšen. 

Prema nezvaničnim saznanjima njemu je određeno zadržavanje do 48 sati ali navodno Osnovno javno tužilaštvo bi moglo da traži određevanje pritvora kako bi se sve utvrdilo i kako osumnjičeni ne bi ponovio krivično delo. 

Nakon hapšenja prema takođe nezvaničnim informacijama Velimir N. se branio tako što je naveo da je ona njemu prijateljica, da nisu bili u emotivnoj vezli ali da joj je često finansijski pomogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading