MILEN (58) NAĐEN MRTAV NA DNU BETONSKE CISTERNE: Rasplet pogibije u Aleksandrovcu, podneta krivična PRIJAVA!

Autor:

Hronika

03.08.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milen L. (58) poginuo je, dok je njegov kolega I.Đ. (38) zadobio povrede u nesreći koja se dogodila u vinariji u Aleksandrovcu sredinom juna, a protiv direktora te firme, J. R., podneta je krivična prijava

MILEN (58) NAĐEN MRTAV NA DNU BETONSKE CISTERNE: Rasplet pogibije u Aleksandrovcu, podneta krivična PRIJAVA!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Podsetimo, dvojica radnika završili su na dnu betonske cisterne za vino kad su se okliznuli i pali, tom prilikom jedan od radnika preminuo je, dok je drugi sa povredama prevezen u bolnicu.

- Povodom Vašeg zahteva za pristup informacijama od javnog značaja, a radi dostavljanja informacija o toku postupka u vezi događaja od 16.06.2022. godine u preduzeću AD "Vino Župa" kada je došlo do smrti jednog radnika obaveštavamo vas da je od strane Odeljenja inspekcije rada Kruševca podneta 19.07. 22 krivična prijava protiv J.R. direktora u preduzeću AD Vino Župa iz Aleksandrovca zbog krivičnog dela teška dela protiv opšte sigurnosti, mada je i od strane tužilaštva odmah nakon događaja formiran predmet radi utvrđivanja svih činjenica navedenog događaja - stoji u saopštenju OJT i nastavlja se:

- U toku je preduzimanje dokaznih radnji radi utvrđivanja svih činjenica događaja od datuma u preduzeću AD Vino Župa, kada je došlo do smrtne povrede na radu jednog radnika i do povrede drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading