OVO JE ŽENA PRLJAVOG POLICAJCA PAJE: Poverljive podatke prosleđivala kriminalnoj grupi! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.08.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnica Bezbednosno informativne agencije (BIA) D. Jovanović, supruga prljavog policajca Danijela Jovanović zvanog Paja, uhapšena je u velikoj akciji policije.

OVO JE ŽENA PRLJAVOG POLICAJCA PAJE: Poverljive podatke prosleđivala kriminalnoj grupi! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Vest da je razbijena organizovana kriminalna grupa čiji su deo bili pripadnik Uprave kriminalističke policije (UKP) i njegova žena zaposlena u BIA jedna je od centralnih tema u Srbiji.

Republika je došla u posed fotografije pripadnice BIA i ekskluzivnu fotografiju ovom prilikom objavljujemo.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Jovanovićeva je, podsetimo, osumnjičena da je zloupotrebljavajući službeni položaj, proverama kroz baze podataka BIA, pribavljala podatke o istragama koje vodi BIA i poverljive podatke neovlašćeno saopštavala ostalim članovima ove organizovane kriminalne grupe.

 

 

Kako je Republika već pisala, ova organizovana kriminalna grupa duži vremenski period krijumčarila je velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije.

- Potom novac stečen prodajom kokaina transportovali iz Evropske unije u Republiku Srbiju i Crnu Goru - naveo je MUP u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading