IZUDARAO ŽENU NASRED ULICE U PANČEVU? Muškarcu preti tri godine zatvora!

Autor:

Hronika

03.08.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R. R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i predložilo da mu se produži pritvor.

IZUDARAO ŽENU NASRED ULICE U PANČEVU? Muškarcu preti tri godine zatvora!

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Ovim povodom oglasilo se i OJT u Pančevu:

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R. R. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 28.06.2022.godine u Pančevu kod "Narodne bašte", gde je bio koncentrisan veliki broj ljudi, vršenjem nasilja i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir tako što je prilazio slučajnim prolaznicima, obraćao im se, pokušavao da izvrši nasilje nad njima, dok je oštećenoj M.M. koja je upravljala biciklom zadao nekoliko udarca zatvorenom šakom u predelu glave, usled čega je ista zadobila lake telesne povrede - stoji u saopštenju.

Optužnim predlogom OJT Pančevo je predložilo da se pritvor prethodno određen prema R.R. produži do završetka glavnog pretresa, da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading