TUKAO JE, PA JE IZBO 14 PUTA! Podignuta optužnica protiv nasilnika iz Beograda!

Autor:

Hronika

03.08.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Radana V. (66) jer je pod uticajem alkohola 9. decembra 2021. ubio svoju suprugu S.V. koju je prethodno psihički zlostavljao.

TUKAO JE, PA JE IZBO 14 PUTA! Podignuta optužnica protiv nasilnika iz Beograda!

Foto: S.telegraf/vladimir lukic

Policija

Optužnicom, koja je potvrdjena rešenjem Višeg suda u Beogradu, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo iz člana 114, stav 1, tačka 4.

Sumnja se da je Radan V. 9. decembra od 3 časa posle ponoći do 12:40 časova, najpre tukao i zlostavljao suprugu, sa kojom ima dva sina, a potom joj zadao 14 uboda nožem u predelu trupa.

Posle ubistva on je pokušao i sebi da oduzme život, presekavši nožem vene.

Sumnja se da je pre ubistva svoju suprugu prethodno psihički zlostavljao, tako što joj je ograničavao i zabranjivao kretanje, uzimao joj zaradu i raspolagao njenim nasledstvom i novcem, koji je trošio na kocku i alkohol, zabranivao joj je doterivanje, izbacivao iz kuće zbog ljubomore, prisiljavao je da pije i u dužem vremenskom periodu je napadao da ga vara, zbog čega su se stalno svadjali.

Prema potvrdjenoj optužnici, četiri dana pre ubistva 5. decembra, okrivljeni je suprugu izbacio iz stana nakon svadje, a ona je tri noći prespavala u stanu kod jednog od sinova.

Vratila se kući 8. decembra pošto je Radan V. Sinu obećao da “neće više da je dira” i da će se pomiriti, ali ju je iste večeri ponovo napao da ga vara, tražeći joj da prizna, ali je oštećena poricala.

Tukao ju je pesnicama po glavi i licu, a potom joj stavio lepljivu traku preko usta da ne viče.
Nožem joj je isekao svu garderobu koju je imala na sebi, nakon čega joj je zadao 14 uboda od kojih je žena preminula.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading