UBICA MEKOG SRCA: Čaba Der likvidirao ljude po Srbiji i svetu, slao novac porodicama žrtava, čak se zaljubio u zatvoru!

Autor:

Hronika

01.08.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Sigeti, žena koja planira brak sa plaćenim ubicom Čabom Derom, za mađarsku televiziju RTL otvorila je dušu i iznela do sada nepoznate detalje o njihovoj vezi, a javnost je šokirala izjavom da sa Derom ide na imaginarne sastanke!

UBICA MEKOG SRCA: Čaba Der likvidirao ljude po Srbiji i svetu, slao novac porodicama žrtava, čak se zaljubio u zatvoru!

Foto: facebook.com/Caba Der

Sigeti je sa Čabom Derom stupila u kontakt, kako smo ranije pisali, kada se on ponudio da plati njen dug za kuću. Naime, Sigeti je usled prevare ostala bez svoje kuće, pa je bilo potrebno da je kupi na licitaciji.

Čaba Der čuo je iz medija njenu tužnu priču i odlučio da joj pomogne i otkupi je. Moniki je kuća sada i zvanično vraćena i očekuje da se useli u nju u avgustu. Ona je plaćenika posetila u zatvoru iz zahvalnosti, a među njima se tada rodila ljubav.

- Da nisam prihvatila Čabinu ponudu nikada ne bih povratila svoju porodičnu kuću - ispričala je Monika.

Ona je toliko bila zahvalna, da je putovala u Budimpeštu da bi ga posetila u pritvoru, ali i da bi prisustvovala suđenjima. Kako su meseci prolazili, Monika i Čaba postajali su sve bliži kroz pisma koja su razmenjivali i telefonske pozive.

- U prvom pismu mi je napisao "Moja draga mala suprugo Moni". Idemo na imaginarne sastanke, već smo posetili Pariz i šetali obalom mora - navela je Sigeti:

- Čaba poseduje veliko znanje, piše na tako divan način da me je potpuno osvojio. Ne poričem da smo razgovarali o braku - ističe devojka plaćenog ubice.

Republika

Foto: IndesTV/printscreen

Čaba Der

Čaba Der je Moniki najpre poslao deo novca, a potom je otplatio i celu kuću. Nakon licitacije koja je održana, pre nekoliko dana im je kuća i zvanično vraćena.

Čaba Der, podsetimo, u Mađarskoj je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistava u Mađarskoj i Holandiji. Takođe, pred Višim sudom u Beogradu je kažnjen sa 40 godina zatvora zbog ubistva Nebojše Markovića u januaru 2019. na Banovom brdu. On je beogradskom sudu poslao pismo u kom je priznao da je ubio Markovića, ali je tvrdio da je to učinio jer je saznao da Marković njemu radi o glavi.

Pucao sam u Nebojšu Markovića jer sam saznao da je učestvovao u pripremama moje likvidacije, pucao sam u njega preventivno. Meni je bilo važno samo da se obračun ne dogodi na oči njegove porodice. Zbog toga sam, čim sam izašao iz kola, počeo da pucam u njega. Takođe mi je važno bilo i da sve snime kamere, da se moje lice dobro vidi - napisao je Der u pismu, prenosi Kurir.

Neverovatno: Kontaktirao sa ćerkom čoveka kog je ubio

Čaba Der je i ranije imao posete devojaka u zatvoru, pa je tako jedno vreme održavao kontakt sa Vivijen Ventulom čijeg je oca ubio.

On je devojci slao novac, a ona je za medije ispričala da je učinio više nego njen otac za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading