MRAČNE TAJNE ODNELI U GROB: Jelenin život iz pakla s Marjanovićima

Autor:

Hronika

31.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci izneli jezive detalje o svekru Vladimiru i svekrvi Zorici, koji su u međuvremenu preminuli.

MRAČNE TAJNE ODNELI U GROB: Jelenin život iz pakla s Marjanovićima

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

Čudno ponašanje porodice Marjanović, kontradiktorne izjave, preterano eksponiranje u javnosti samo su neke od činjenica koje su probudile sumnju da su članovi ove porodice, na neki način, eventualno umešani u Jelenino ubistvo.

Mediji su pisali da su zastranili u vradžbinama i magijama i da su kuću izgradili od para koje Zoranova majka Zorica uzima od lakovernih, navodno ih lečeći natprirodnim moćima. Komšije ubijene pevačice otvoreno su tvrdile da su se Marjanovići odmetnuli od religije.

ZA SVE SE PITAO

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Vladimir Marjanović

- Oni su izabrali mračnu stranu. Džaba im što pričaju da imaju na desetine ikona u kući kada Zorica ljudima naplaćuje za pomoć. Nekada su živeli u straćari, a sada imaju onakvu kuću i skupe automobile. Na sahrani ne bi bilo sveštenika da to nije tražila Zorica Krsmanović, majka nesrećne pevačice. Ljudi ih se čak i plaše jer su stalno tako misteriozni i crni, svima je jasno da su se okrenuli đavolu - govorile su komšije.

Od ubistva u aprilu 2016. članovi porodice su na sva usta govorili da je Jelena bila božanstveno stvorenje, s kojom se nikad nisu posvađali. Svedoci, međutim, govore drugačije, pa je tako Zoranova kuma Nora Bakić Karleuša na suđenju izjavila da se nesrećna žena žalila na svekra Vladimira.

- Govorila mi je da je u kući loša atmosfera i da Vladimir ima veliki uticaj na njenog supruga. Govorila je da joj "matori" zagorčavaju život. Zoranov otac je donosio sve odluke u kući i pitao se za sve, kontrolisao Jelenu i stalno zivkao na telefon i pitao je kad će kući. Plašila ga se i pričala da je veoma težak čovek, s kojim je nemoguća komunikacija, a bilo joj je neprijatno svaki put kada bi ostala s njim nasamo - svedočila je Nora.

HTELI BOGATSTVO

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zoran Marjanović

Još šokantnije optužbe, ali protiv svekrve Zorice, stigle su u anonimnom pismu koje je iz Švajcarske stiglo Višem sudu u Beogradu uoči početka suđenja Zoranu.

- Zorica gaji zle emocije prema snaji Jeleni (ljubomora, zloba, zavist, mržnja)... Jelena trpi torturu svekrve godinama tako što sistematski odvodi najmilije u smrt. Naglo se razbole, dobiju rak i umru. Prvo otac, pa stric i posle njenog ubistva majka - navodi se u dokumentu koji je sada u tužilaštvu.

Kao svekrvin motiv da naudi svim Krsmanovićima, u pismu se navodi imovinska dobit jer bi se sva nasleđena Jelenina imovina slila u kuću Marjanovića:

- Kada je Jelena postala popularna, pokušala je da se izvuče iz pakla ove familije. Odrekla se nasledstva oca i izazvala bes u kući Marjanovića. Smatrali su da im se na taj način osvetila jer je shvatila šta rade i šta im je cilj, a oni su bili besni zbog velike vrednosti nekretnine koje se odrekla.

Bizarna ponašanja ukućana

Svekar Vladimir:

- samo nekoliko dana posle zločina iz kuće izašao nasmejan
- s osmehom uslikan i posle sahrane, saslušanja, posete sinu u zatvoru

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zorica Marjanović

Svekrva Zorica:

- kad je saznala vest o ubistvu, prvo zaplakala, pa otišla u kuću i sebi uradila manikir
- nijednom nije posetila sina u zatvoru
- nije išla na sahranu ubijenoj snaji, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće

Svedočenje frizerke

Zorica Gemović, Jelenina frizerka, takođe je ispričala da je Jelena trpela maltretiranje.
Ona je svedočila o poremećenim odnosima između Zorana i nesrećne žene. Navela je da joj je u više navrata rekla da je muž omalovažava, govori joj da je debela i ružna, da joj je život u toj kući katastrofa.

- Rekla mi je da joj dođe da uzme dete i ode. Kada sam je upitala zašto se ne razvede, uplašeno mi je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio" - svedočila je frizerka.

Analiza kriminologa Dobrivoja Radovanovića

- Zoričin neodlazak na sahranu može da se tumači da nije želela da ponašanjem, koje bi drugi uočili, otkrije detalje koji bi osumnjičili njenu porodicu
- Vladimirova izjava po Zoranovom hapšenju da je Jelena imala ljubavnika pokušaj je klasične zamene teza - da se žrtva proglasi glavnim krivcem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading