RECI MAJCI DA SI SA SOTONOM! Mladić oteo decu u Ripnju i pretio im smrću, a otac otetog dečaka će odgovarati?!

Autor:

Hronika

31.07.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Reci majci da si sa đavolo", ovo su reči koje je svojim maloletnim žrtvama uputio mladić (24), koga meštani Ripnja znaju po nadimku Đavo, koji je navodno oteo četvoro dece koju je potom zatvorio u lokalni Dom kulture i maltretirao.

RECI MAJCI DA SI SA SOTONOM! Mladić oteo decu u Ripnju i pretio im smrću, a otac otetog dečaka će odgovarati?!

Foto: printscreen/pink.rs

Decu je navodno psihički zlostavljao pod pretnjom da će ih zatvorene držati celu noć do jutra. Pretio im je batinama i govorio da će ubiti i njih i njihove roditelje. Jedan od dečaka ipak je uspeo da pusti poruku ocu koji je odmah otišao na mesto gde su deca bila zatvorena.

Kad je video šta se dešava, nasilnik je krenuo da ga napadne, očajni otac uradio je ono što bi uradio svaki roditelj, fizički se obračunao sa napasnikom i potencijalnim pedofilom.

Ipak, iako su i ostala deca potvrdila šta se dogodilo, napasnik je nakon pružene medicinske pomoći, pušten na slobodu, dok će otac, Danijel Ramanović, odgovarati što je pretukao čoveka koji je oteo četvoro dece.

Danijel je do detalja ispričao šta se desilo kobne večeri i kako je jedva pronašao svog sina.

Ušao sam u Dom kulture sve vreme dozivajući svog sina. Iz mraka je izašao Đavo i rekao mi: “Alo, debilu, šta se dereš? Sin ti nije ovde”. U tom trenutku začuo sam korake i naišao je moj sin dozivajući me, a onda je Đavo krenuo na mene i potukli smo se. Za to vreme deca su napustila zgradu – rekao je otac u “Novom vikend jutru” sa Jovanom Jeremić.

Prema rečima dece, tokom boravka u objektu, Đavo im je pretio da će ih ubiti, da će im pobiti roditelje, da će ih tući, a motiv svega i dalje nije poznat. Posle svega Ramanović će odgovarati jer je pretukao Đavola.

U program se uključila i majka jednog od dečaka koji je takođe kobne noći bio žrtva Đavola. On je uspeo da pozove majku i kaže joj da pošalje pomoć.

Dete mi je reklo da je sa Đavolom, prenela sam suprugu, koji je odmah otišao u Dom kulture. Dete je reklo u policiji da im je Đavo rekao: “Sad ćete upoznati pravog Đavola”. Pretio je Danijelovom sinu da će mu izlomiti telefon i da će ga ubiti. Nije rekao šta je motiv – rekla je uplašena majka.

Iz straha za svoju bezbednost nije htela da otkriva svoj identitet.

Đavo ih je oteo u ponoć, a reči “reci majci da si sa đavolom” nije servirao u smislu “reci majci da si sa čovekom koga zovu Đavo” već “reci majci da si sa sotonom– pojasnio je Ramanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading