IZAŠAO IZ VOZILA JER JE UDARIO ŽIVOTINJU, PA GA POKUPIO AUTO: Dve teške saobraćajke kod KRAGUJEVCA! Jedan pešak POGINUO!

Autor:

Hronika

30.07.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je pešak izgubio život, vozač u koga je udarilo drugo vozilo nalazi se u kritičnom stanju.

IZAŠAO IZ VOZILA JER JE UDARIO ŽIVOTINJU, PA GA POKUPIO AUTO: Dve teške saobraćajke kod KRAGUJEVCA! Jedan pešak POGINUO!

Foto: e-stock/S. NEDELJA

Jedan pešak (36) izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu kroz selo Lužnice kod Kragujevca, piše Telegraf. 

Okolnosti pod kojima je mladić poreklom iz Opornice izgubio život za sada nisu poznati.

Druga saobraćajna nezgoda u okolini Kragujevca dogodila se na Svetinji.

Vozač koji je saobraćao ovom trasom udario je u divlju životinju i tom prilikom je, prema nezvaničnim informacijama, usmrtio, dok je na njegovom automobilu nastala materijalna šteta većih razmera.

Kada je nesrećni vozač izašao da sagleda štetu na svom automobilu, drugi vozač ga je usled za sada nepoznatih okolnosti udario.

Ovom prilikom, vozač koji je isprva udario u divljiu životinju, dobio je teške povrede, pa je hitno prebačen u UKC Kragujevac.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading