TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! Automobil izgubio kontrolu i završio u kanalu! Povređeno troje, među njima i dete! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.07.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu Miloš Veliki u neposrednoj blizini tunela Šarani tokom ranih večernjih sati došlo je do teže saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu i završio u kanalu pored puta.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! Automobil izgubio kontrolu i završio u kanalu! Povređeno troje, među njima i dete! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

- Zatekli smo jeziv prizor pored puta. Odmah smo stali i pozvali policiju, od siline udara uključili su se erbegovi na vozilu. Stvari iz automobila su svuda bile rasute - kaže za RINU jedan od očevidaca. 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređeno je troje lica koja su vozilom Hitne pomoći prebačena u Opštu bolnicu u Čačku.

- U jedinici intenzivnog lečenja zbrinuta su tri povređena putnika starosti devet, 18 i 50 godina. Sva trojica imaju teške telesne povrede i njihovo stanje se prati - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

Prema prvim informacijama sa terena radi se o MMA borcima i članovima jednog sportskog kluba iz Novog Pazara, a sa njima u vozilu su se nalazila još dva putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading