ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI! Kuma Nora otkrila BRUTALNO MALTRETIRANJE u porodici Marjanovića!

Autor:

Hronika

26.07.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od ključnih izjava prilikom suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je osuđen na kaznu zatvora od 40 godina, za ubistvo žene Jelene Marjanović, folk pevačice, bila je i njegova kuma Nora Bakić Karleuša.

ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI! Kuma Nora otkrila BRUTALNO MALTRETIRANJE u porodici Marjanovića!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nora Bakić Karleuša je prilikom svoje izjave dala iskaz u kome je navela da joj se Jelena žalila na svekra Vladimira. 

- Govorila mi je da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana. Moj suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović su kumovi i uglavnom smo se viđali svi zajedno. Jelenu sam retko viđala samu... Govorila je da joj "matori" zagorčavaju život... Žalila mi se i na snaju Milicu Marjanović, suprugu Zoranovog rođenog brata Miloša, "jer ništa nije radila po kući". A i na kumu Veru je "kukala" - rekla je ona.

Takođe je navela da je više puta prisustvovala neprijatnim scenama između Zorana i Jelene, kao i da je Marjanović suprugu često nazivao debelom i tetkom, kao i da je Jeleni to smetalo. Karleuša je dodala da je pevačica uvek branila supruga i govorila: "Ima mnogo posla, nije tako mislio...". Dodala je i da je Zoranov otac kontrolisao Jelenu i stalno zvao na telefon.

Foto: ST/P. DIVAC

Zoran Marjanović

- On je donosio sve odluke u kući i pitao se za sve. Čak je i Jelenu kad god se vidimo više puta zvao na telefon i zapitkivao je kad će kući - rekla je ona.

Jelena ga se, kako je navedeno, plašila jer je, prema njenim rečima, veoma težak čovek sa kojim je nemoguća komunikacija. Samo joj je "držao pridike", mešao se u sve, u njen i Zoranov odnos, podsećao da je on glava porodice...Uvek kada bi ostala sama sa njim bilo joj je neprijatno.

"On bi me ubio"

Zorica Gemović, Jelenina frizerka, takođe je ispričala da je Jelena trepela maltretiranje, piše Telegraf. 

Kada je Zorica pitala Jelenu zašto se ne razvede, ona joj je odgovorila "Zoko, on bi me ubio".

- Zorica Gemović, Jelenina frizerka, ispitana je i u istrazi i na glavnom pretresu, gde je svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj je Jelena u više navrata ispričala kako je on omalovažava, govori joj da je debela i ružna, kao i da joj je život u njegovoj kući katastrofa, i da joj dođe da uzme dete i da ode - saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Nedugo nakon što je nađeno njeno telo na nasipu u Borči, Zoran je dao intervju u kom je rekao "da je Jelena bila anđeoska duša, majka, žena, domaćica, prijatelj i da ne zna ko bi ovo mogao da uradi".

Foto: Instagram.com

Zoran Marjanović i Jelena Marjanović

- Šta bih rekao samo ne bih poželeo neprijatelju da preživi ovo što sam ja preživeo - rekao je Zoran i nastavio: "O Jeleni mogu da pričam, o Jeleni volim da pričam, nije mi teško da pričam, jer je sve u superlativu. Ona je bila jedna anđeoska duša, ona je i majka i žena i prijatelj i sve bukvalno u jednoj ličnosti. To znaju svi koji su je poznavali. Meni je žao što se mediji nisu bavili njome kao pevačicom dok je nastupala, koliko se bave njenim surovim ubistvom".

Na pitanje, šta misli, ko bi mogao da je ubije, ko bi mogao da počini takav zločin on je odgovorio:

- Nismo imali neprijatelje, ni ja, ni Jelena. Mi smo uvek davali dobru energiju ljudima, a takvi ljudi retko imaju neprijatelje. Jelena je najsrećnija bila kada je vodila brigu o Jani. Uživala je u tome da je kupa, hrani... Nikada nije jurila karijeru, slavu. Bila je vezana za porodicu. Bila je srećna sa mnom, ma kakve bljuvotine svi pisali da bi zaradili čitanost nad ovim zverstvom koje se dogodilo - pričao je on 2016. godine.

Bio je miran

Prilikom prijema u Okružni zatvor u petak, utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rešenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon... A stvari poput odeće, odnosno, ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbednost su dozvoljene da unese. Nakon toga, sproveden je u pritvor - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Zoran kako se navodi nije imao nikakve prohteve, jeo je i legao da spava.

- Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava - rečeno nam je.

Prve posete imao je danas, došli su mu rođeni brat Miloš sa suprugom Milicom i sin iz prvog braka Uroš. Takođe je bio i jedan od avokata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading