DETALJI UŽASA U ŽABLJU! Policajac godinu dana uznemiravao devojčicu i pisao joj da želi odnose sa njom!

Autor:

Hronika

26.07.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac (30) iz okoline Novog Sada, zaposlen u novosadskoj policiji uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana polno uznemiravao devojčicu (14), a posle saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana.

DETALJI UŽASA U ŽABLJU! Policajac godinu dana uznemiravao devojčicu i pisao joj da želi odnose sa njom!

Foto: facebook.com/printscreen/Photo by Kat Jayne from Pexels

Kako Kurir saznaje, on je navodno četrnaestogodišnjoj devojčici slao eksplicitne fotke i poruke i proganjao je skoro godinu dana.

- On je priveden na razgovor u trenutku kada je slavio svom detetu rođendan. Kada su došli da ga privedu, cela familija je ostala u šoku kad su čuli šta je uradio. Policiji je prijavljeno da je policajac devojčici slao poruke seksulnog sadržaja i pisao joj da bi hteo da ima seks sa njom - kaže izvor:

- Devojčica tvrdi da nije imala odnose sa njim i da je on skoro godinu dana uznemiravao. Prestravljena devojčica više nije mogla da čuti, pa je ispričala majci, koja je odmah prijavila policiji - dodaje naš izvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, na naša pitanja odgovorili su mejlom:

- Nakon izvršenih provera utvrđeno da je osumnjičeni saslušan u petak zbog krivičnog dela polno uznemiravanje. Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv njega , te je Osnovni sud u Novom Sadu, po predlogu ovog Tužilaštva osumnjičenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje iz člana - kažu u novosadskom OJT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading