DUŠICA JE BILA MILJENICA U LUČANIMA! Meštani odmah krenuli u potragu, ali je ometala gužva zbog festivala!

Autor:

Hronika

25.07.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Dušice S. (32) iz Lučana koja je nestala u petak oko 18 časova pronađeno je u selu Puhovo, u šipražju na deonici puta Lučani - Guča.

DUŠICA JE BILA MILJENICA U LUČANIMA! Meštani odmah krenuli u potragu, ali je ometala gužva zbog festivala!

Foto: shutterstock

Telo na ulici

Porodica je njen nestanak na društvenim mrežama objavila čim su primetili da devojke nema, u petak uveče.

- Dušica je živela sa majkom u naselju Nova kolonija u Lučanima. Čim je uočeno da je nema, na društvenim mrežama smo objavili njenu fotografiju i šta je trenutku nestanka imala na sebi. Potragu je iste večeri ometala gužva u samim Lučanima, jer je te večeri bio rok festival na kojem je bilo više hiljada ljudi - kaže meštanin Lučana koji je učestvovao u potrazi.

On kaže da je Dušica bila miljenica komšiluka, uvek nasmejana, spremna da se šali i raduje sa decom iz komšiluka. Zbog prirode svog stanja bila je pod danonoćnim nadzorom majke.

- Pretpostavljamo da je na tren izašla na ulicu, što za nju nije bilo ništa neuobičajeno. Međutim ulice su te većeri bile pune sveta, pa se bojimo da se ona tako izgubila u masi - kaže naš sagovornik.

Meštani Lučana, rodbina i prijatelji su dva dana tragali za devojkom. U nedelju popodne članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva obavestili su policiju u Guči da su na regionalnom putu Lučani - Guča pronašli beživotno telo čiji opis odgovara nestaloj devojci.

- Žensko telo je pronađeno u šipražju na području sela Puhovo, nekoliko kilometara daleko od centra Lučana. Telo odgovara opisu nestale osobe - rekli su vatrogasci.

Prema saznanjima iz istrage, postoje indicije da je nesrećnu devojku udario auto, javlja Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading