USPEŠNA AKCIJA ZEMUNSKE POLICIJE! Diler u poštanskom sandučetu krio 100 paketića heroina!

Autor:

Hronika

25.07.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhašena dva prodavca i dva kupca heroina nakon saznanja da u školskom dvorištu na Novom Beogradu vrše primopredaju opojnih droga.

USPEŠNA AKCIJA ZEMUNSKE POLICIJE! Diler u poštanskom sandučetu krio 100 paketića heroina!

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Osumnjičeni prodavac (39), izjavio je da u poštanskom sandučetu u ulazu obližnje zgrade u kojoj stanuje drži veću količinu opojnih droga. U pitanju je heroin. Odgovorna lica iz policijske stanice Zemun privela su prodavca i dva kupca droge, nakon primopredaje heroina u dvorištu Osnovne škole "Nadežda Petrović" na Novom Beogradu

Ova lica su uhapšena nakon saznanja i istraživanja terena od strane policije da se u školskom dvorištu prodaje droga. 

Foto: pixabay.com

Heroin/Ilustracija

Kod dva kupca, koji imaju 40 i 44 godine, pronađen je po paketić droge. Prodavac star 39 godina izjavio je da u poštanskom sandučetu u ulazu obližnje zgrade u kojoj stanuje drži veću količinu heroina. Policija je tokom istrage u sandučetu pronašla 100 kesica sa oko 40 grama heorina.

Zamenik Višeg Javnog Tužilaštva naložio je prodavcu (39) odredio je zadržavanje zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dok su dva kupca zadržana zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading