MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U ITALIJI: Prikuplja se novac za vraćanje njenog tela u Srbiju!

Autor:

Hronika

24.07.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Telo medicinske sestre (31) iz Prokuplja pronašli Vatrogasci, koji su prinudno ušli nakon što se Tanja nije pojavila na poslu.

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U ITALIJI: Prikuplja se novac za vraćanje njenog tela u Srbiju!

Foto: Printscreen

Tanja Komatinović

Medicinska sestra Tanja Komatinović (31) iz Prokuplja pronađena je jutros mrtva u svom domu u italijanskom gradu Vićenca, prenosi Blic.

Uviđaj je izvršen, a policija istražuje uzroke njene iznenadne smrti.

Prošle noći, kako svedoče komšije, čula je žestoka svađa mlade žene i njenog muža, od kog se rastala. Posle nekoliko minuta situacija se smirila, prenose italijanski mediji.

Kada su jutros njene kolege, koje su dolazile po nju kako bi je odvezle na posao, videle da nije ispred kuće, pa čak ni na poslu, pozvali su pomoć. Vatrogasci su prinudno ušli, ali lekarima nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Nalazi policije i rezultati naknadne obdukcije moći će da utvrdi šta se tačno dogodilo u noći između četvrtka i petka.

Osnovan je fond za prikupljanje sredstava koja su neophodna da bi se obavio transport tela medicinske sestre koja je pronađena mrtva u Vićenci. 

Akciju je pokrenula Šanda Holi.

- Tanja je bila izvrstan zaposleni, koji je svoj posao obavljao sa strpljenjem, odgovorno i dobro. Bila je mila i pažljiva prema svakom pacijentu. Jasno je koliko je gubitak Tanje uticao na kolektiv u kome je radila tokom protekle godine. Volela bih da pomognem njenoj porodici koja živi u Srbiji da pomognem u prikupljanju sredstava kako bi mogli adekvatno da je sahrane - navela je Šanda.

Za sada je 76 donatora u ove svrhe uplatilo 6.640 evra.

Foto: Printscreen

Fond za prikupljanje sredstava

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading