ASTROLOG VELIČKOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Zoran nije ubica, propevaće u zatvoru ko je kriv!

Autor:

Hronika

22.07.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Dejan Veličković komentarisao je danas na Kurir TV-u presudu Zoranu Marjanoviću.

ASTROLOG VELIČKOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Zoran nije ubica, propevaće u zatvoru ko je kriv!

Foto: N. Pančić

- Dva dana posle njegovog rođendana ovo mu je poklon... On ide kući posle najbrutalnijeg zločina - rekao je astrolog Veličković

- Sud zna da on nije ubio, ali je morao to da kaže. Njegov govor tela govori da je on pacov koji je sateran u ćošak - kaže.

- On zna ko je ubio Jelenu, a to je njegov otac - rekao je i dodao: - Zločin je sistematski dobro odrađen.-

- Ovo je početak privođenja pravde. Zoran će biti osuđen iako nije to uradio, i tada će propevati ko ju je ubio. Dobiće 3, 4 god zatvora za prikrivanje dela - rekao je Veličković.

- Njegova devojka Zorica Mitrović mu nije devojka, to je neka virtuelna veza. On je impotentan, njegove tetovaže govore o tome, u dogovoru sa advokatima on kao šeta tu devojku - šokirao je izjavom astrolog.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gargojle

22.07.2022 16:33

Kako vjerovati sudu, kada xud presuđuje da je devojka kriva što je skočila na haubu mladom junoši koji je vozio preko sto ba sat, a nije ni zastao da pogleda žrtvu. U našem sudu daj pare i nisi kriv, neko dfugi će odgovarati....