HOROR U VLASOTINCU! Muškarac pokušao da ugasi požar na automobilu, a onda je usledila eksplozija! Vatra zahvatila i telo nesrećnog čoveka!

Autor:

Hronika

22.07.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (52) iz Stajkovca, u okolini Vlasotinca, pronađen je mrtav u ataru ovog sela nedaleko od svog izgorelog automobila.

HOROR U VLASOTINCU! Muškarac pokušao da ugasi požar na automobilu, a onda je usledila eksplozija! Vatra zahvatila i telo nesrećnog čoveka!

Foto: shutterstock

Telo na ulici

Vatra je zahvatila i telo ovog nesrećnog čoveka, a pretpostavlja se da je nastradao dok je pokušavao da ugasi požar na svom vozilu. On je pronađen u četvrtak nešto posle 22 časa.

Policija radi na utvrđivanju uzroka požara kao i svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt nesrećnog čoveka.

Pretpostavlja se da se vozilo zapalilo tokom vožnje, da je nastradali muškarac pokušao da ugasi požar i da je tom prilikom, usled navodne eksplozije automobila, izgubio i život.

Međutim, istražni organi ništa ne prepuštaju slučaju. Posle uviđaja, najverovatnije će biti naložena i obdukcija tela nastradalog čoveka koja treba da utvrdi tačan uzrok njegove smrti, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading