SAMO DA GA ZAGRLIM PRE NEGO ŠTO UMREM! Marina je optužena za ubistvo svog deteta pre 12 godina u Majilovcu, telo dečaka nikada nije pronađeno!

Autor:

Hronika

22.07.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pre nego što umrem volela bih samo da vidim i zagrlim Đorđa. Ja ga nisam ubila. Ne bih brata i sestru nikada razdvojila", reči su Marine Andrejić koja je bila optužena da je pre tačno 12 godina ubila sina Đorđa.

SAMO DA GA ZAGRLIM PRE NEGO ŠTO UMREM! Marina je optužena za ubistvo svog deteta pre 12 godina u Majilovcu, telo dečaka nikada nije pronađeno!

Foto: YouTube/Printscreen

Nakon više od 700 dana pritvora izašla je na slobodu. Sud je dokazao da nije ubila sina Đorđa.

Njegovo telo nikada nije nađeno.

- Već 12 godina samo molim Boga da zaglim Đorđa. Da vidim kako mu se raduje sestra i da nastavimo život dalje. Ne znam da li je živ ili mrtav. Samo mi nije jasno kako je moguće da toliko dete nestane? Ništa nije nađeno od njega...- ispričala je pre nekoliko dana Marina za "Telegraf.rs".

Kako sama kaže "ona nije u stanju ni kokošu da zakolje, a kamoli da ubije dete koje je rodila". Više od jedne decenije svakodnevno se suočava sa vređanjima ljudi. Nazivaju je ubicom deteta.

Foto: YouTube/Printscreen

Marinin sin Đorđe

Opisala je do detalja kako se dogodio slučaj.

- U jednom trenutku motika mi je pala na nogu i posekla je. Nisam mogla da koračam. Tada sam samo razmišljala kako sinu da pomognem da ode kući. Rekla sam mu: "Sine Đorđe, kad vidiš nekoga pritrči mu i reci mu ko si, ko su ti roditelji i gde živiš. Ja ću čekati ovde da neko dođe po mene". U jednom trenutku čula sam ga kako mi je rekao:"Mama, vidim put". Više ga ni čula ni videla nisam. Kući sam došla tri dana kasnije. Međutim, njega nije bilo. Od tog dana, pa do danas ja nosim etiketu - ubica deteta. Ljudi me vređaju, nazivaju pogrdnim imenima. Uzalud se pravdam, osuđena sam bez kazne...- ispričala je Marina.

Koračala je, kako sama kaže, uz pomoć proklete motike.

- Nisam bila gladna, ali bez vode je bilo teško. Snalazila sam se kako sam znala i umela. Bolovi su bili jaki, a vrućina velika. Bilo mi je čudno da nikoga na njivama nisam srela. Ni tokom dana ni noći. Tri dana sam tražila put do kuće - kaže Marina.

Kada se vratila kući sina nije bilo.

Pred sudom je odgovarala za ubistvo sina Đorđa izvrešeno 22. jula 2010. godine.

Apelacioni sud ju je proglasio nevinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading