SKANDAL! Ovo je prava istina zašto je Slobodan Milenković SASLUŠAVAN u DEŽURANI!

Autor:

Hronika

21.07.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da je Slobodan Milenković saslušavan u dežurani, a ovo je i razlog.

SKANDAL! Ovo je prava istina zašto je Slobodan Milenković SASLUŠAVAN u DEŽURANI!

Foto: E-stock/N. Milošević

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu prekjuče je obavljen treći razgovor sa Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, nakon što je odlukom ministra unutrašnjih poslova oslobođen čuvanja službedne tajne.

Posle toga tajkunski mediji su plasirali informaciju da je Mali Senta saslušavan u dežurani, što su označili kao svojevrsni prisak i pretnju upućenu Milenkoviću. 

Istina je da je Milenković saslušavan u dežurani, ali za to postoji debeo razlog. Naime, prilikom drugog dolaska na razgovor načelnika IV Odeljenja UKP-Slobodana Milenkovića 12. jula, u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na 4. spratu Palate pravde gde se nalaze kabineti u kojima se obavljaju istražne radnje, jedan od inspektora koji je došao kao njegova pratnja uneo se u lice i namršio postupajućoj zamenici tužioca, prilikom njenog izlaska iz kabineta.

   

Ona je usled tog neprimerenog gesta osetila veliku neprijatnost. 

Imajući u vidu ovaj događaj, naredni, treći po redu razgovor sa Milenkovićem, 19. jula, obavljen je u suterenu, u tzv. dežurani, gde se mahom privode na saslušanje zadržana i pritvorena lica, i to zbog bezbednosnih razloga.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading