UŠLI SMO U ZGRADU NA VIDIKOVCU GDE JE POGINULA ŽENA U POŽARU: Jezivi prizori HODNIKA gde je pronađeno TELO, stanovi POTOPLJENI, komšije ISTRAUMIRANE (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

21.07.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradala D. V. (55). Stan ispod zapaljenog u ulici Vidikovački venac 37. potpuno potopljen usled gašenja požara.

UŠLI SMO U ZGRADU NA VIDIKOVCU GDE JE POGINULA ŽENA U POŽARU: Jezivi prizori HODNIKA gde je pronađeno TELO, stanovi POTOPLJENI, komšije ISTRAUMIRANE (VIDEO/FOTO)

Foto: N. Mutić

Foto: N. Mutić

Stan na osmom spratu u ulici Vidikovački venac 37 potpuno je uništen u požaru, koji je u njemu izbio jutros oko pola 5 i samo zahvaljujući brzoj akciji vatrogasnih službi nije zahvatio i ostale stanove u ovoj zgradi.

Međutim, žena D. V. (55) koja je živela sama u pomenutom stanu, tragično je nastradala, po svemu sudeći od posledica gušenja, a pronađena je u hodniku, ispred ulaznih vrata.

Njeno telo odneto je na Institut za sudsku medicinu gde će obudkcijski nalaz pokazati tačan uzrok smrti.

Od njenog stana nije ostalo ništa, a a stambena jedinica koja se nalazi ispod nje, potpuno je potopljena, budući da se sva voda koja je korišćena prilikom gašenja požara na osmom spratu slila u ovaj stan.

Očevici za Republiku kažu da je prizor bio užasavajući.

- Ujutru oko pola pet sam čula kao da nešto pada i pitala sam se šta D. V. radi budna tako rano. Izašla sam na terasu kako bih je pozvala i videla o čemu se radi, ali čim sam digla pogled uočila sam vatru koja je kuljala iz njenog stana. Odmah smo zvali vatrogasce - priča komšinica preminule D. V. koja živi u stanu ispod njenog.

Kako navode komšije, žena je živela sama, ali je bila nervno obolela, o njoj je povremeno računa vodio brat i nekoliko puta su se stanari zgrade žalili na nju, jer je pravila probleme.

Kako sumnjaju stanari, do požara je došlo tako što je neugašena cigareta došla u kontakt sa nekim predmetom.

Kako izgleda unutar zgrade u kojoj je izbio požar možete videti u videu koji se nalazi ispod:

Podsetimo, u gašenju požara u ulici Vidikovački venac 37, učestovalo je devet vatrogasnih vozila, kao i 31 pripadnik Vatrogasne brigade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading