MAJA I DALJE NA SLOBODI! Počinila četvorostruko UBISTVO u Jabukovcu!

Autor:

Hronika

20.07.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Bađikić (28) osuđena je 20. aprila na 40 godina zatvora zbog četvorostrukog ubistva na salašu nedaleko od Jabukovca.

MAJA I DALJE NA SLOBODI! Počinila četvorostruko UBISTVO u Jabukovcu!

Foto: instagram.com/Maja Bađikić/Privatna arhiva

Maja Bađikić i Davor Pernić

Davor Pernić osuđen je na 36 godina zbog istog slučaja, četvorostrukog ubistva. Podsetimo, njih dvoje su osuđeni zbog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53).

Maja Bađikić je inače druga žena koja je osuđena na maksimalnu kaznu u Srbiji, a prva je Ana Filipović (42) koja je dozvolila svom dečku Mališi Jevtoviću da siluje i ubije njenu ćerku Katarinu (3).

Kako Telegraf nezvanično saznaje, ona je i dalje na slobodi jer čeka poziv za izvršenje kazne. Bađikićeva, kako se saznaje, još nije otišla u zatvor, pasoš joj je oduzet i ona tri meseca na slobodi čeka poziv za izvršenje kazne.

Izmanipulisala Davora

Podsetimo, Viši sud u Negotinu osudio je Bađikićevu i Pernića zbog zločina u Jabukovcu na 40, odnosno 36 godina. Ona je veću kaznu dobila jer je, po stavu suda, izmanipulisala Davora i iskoristila njegovu zaljubljenost da ga navede da izvrši zločin.

Zločin u Jabukovcu dogodio se početkom avgusta 2019. godine. Tri nedelje kasnije uhapšen je meštanin Davor Pernić, a posle njegovog iskaza, u septembru iste godine, uhapšena je i Maja Bađikić, s kojom je bio u vezi.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Na izricanju presude sudija je naveo da je zločin izvršen iz dva oružja, te da je DNK Maje Bađikić pronađen na opušcima u blizini mesta zločina. Bađikićeva je, kako se navodi u optužnici, pucala iz puške i ubila Dragicu, a potom je hicem u glavu "overila" njenog sina Raju. Pernić, koji je bio u emotivnoj vezi sa njom, iz pištolja "škorpion" likvidirao je Ljubinku, a onda njenu ćerku Draganu.

- Kad smo došli blizu salaša, popili smo tablete sa srcima, kakve smo pili i ranije, s "red bulom", a Maja mi je objasnila da to radimo da bismo razbili tremu. Posle zločina, kad smo skinuli fantomke, Maji je išla krv iz nosa pa sam je obrisao - glasio je Davorov iskaz u tužilaštvu.

Tužilac Ksenija Branković je, još pre izricanja presude, predložila sudu da Maja Bađikić bude osuđena na kaznu od 40 godina zatvora, a Davor Pernić na 36 godina, ne zato što je on manje kriv već zato što je zloupotrebom najčistije ljudske emocije izmanipulisan da učini ono što je učinio.

Prema rečima tužioca, psihološki profili okrivljenih utvrđuju da je Maja Bađikić manipulativna osoba, a da je Pernić podložan manipulaciji, te je Maja iskoristila Davorovu zaljubljenost da ga natera na zločin. Ona je, kako stoji u optužnici rekla, da je teško obolela i da joj je neophodan novac, prenose beogradski mediji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading