OVAKO DANAS IZGLEDA VATRENA KOLUMBIJKA: Bila je sa Strahinjom u džipu smrti, SRBI JE ZASIPAJU PORUKAMA NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, devojka Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen 2020. godune u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu, ponovo je u žiži javnosti.

OVAKO DANAS IZGLEDA VATRENA KOLUMBIJKA: Bila je sa Strahinjom u džipu smrti, SRBI JE ZASIPAJU PORUKAMA NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Sonja, koja je igrom slučaja ostala nepovređena u atentatu u kojoj je likvidiran njen tadašnji dečko, ponovo je aktivna na društvenim mrežama gde najčešće objavljuje svoje selfije.

Sudeći po objavama Sonja danas živi u Majamiju u Sjedinjenim Američkim Državama, a posebno je zanimljivo da na Instagramu dobija mnogo poruka i komentara i na srpskom jeziku, gde joj uglavnom dele kompimente.

Strahinja Stojanović likvidiran je pošto je ispod njegovog luksuznog automobila postavljeno između 1 i 1,5 kilogram eksploziva pentrit.

Podsetimo, kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv mafijaške likvidacije ostao je nepoznat.

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

 

Policija je egezekutora, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, identifikovala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

- Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u naručju. Preminuo je po prijemu u bolnicu - govorio je tada izvor iz istrage.

Kolumbijka, koja u eksploziji nije povređena, iako je bila na mestu suvozača, napustila je Srbiju pošto je u tužilaštvu dala izjavu kao očevidac i svedok ubistva.

Ona je mesecima kasnije na Instagramu objavljivala poruke ljubavi i sećanja za Strahinju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading