STOLIĆ SA OSMEHOM PRIHVATIO ZATVORSKU KAZNU! Advokat presavija tabak i piše žalbu!

Autor:

Hronika

15.07.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Bogdanović, advokat Božidara Stolića nije se pojavio na izricanju presude, a sada se oglasio za Republiku.

STOLIĆ SA OSMEHOM PRIHVATIO ZATVORSKU KAZNU! Advokat presavija tabak i piše žalbu!

Foto: Adelarda Popović

Branislav Bogdanović, branilac "prljavog" inspektora, suspendovanog službenika SBPOK Božidara Stolića koji je danas u Specijalnom sudu osuđen na dve godine zatvora zbog odavanja službenih tajni kriminalcima, nije bio na izricanju presude, a sada se oglasio za Republiku i otkriva da sprema žalbu jer su nezadovoljni. 

Smatram da sud nije imao osnova za donošenje osuđujuće presude i na taj deo ćemo svakako izjaviti žalbu i očekujemo da će drugostepeni sud ukinuti presudu u osuđujućem delu - rekao je Bogdanović koji se inače nalazi na godišnjem odmoru, dok ga pred sudom menjaju kolege. 

Foto: ST/A. Popović

 

Stolićev branilac ponosno apostrofira da je sud oslobodio optužbi njegovog klijenta i kriminalca Filipa Golubovića da su bili članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, što je sudija obrazložio nedostatkom dokaza ističući ipak da je Stolić nekome preko Golubovića otkrivao informacije o zloglasnom klanu.  

- Odbrana je uspela da dokaže da naš branjenik Stolić Božidar nema apsolutno nikakve veze sa klanom Belivuk-Miljković i tim najbitnijim delom presude smo zadovoljni, jer je dokazano ono što smo kao branioci argumentovano tvrdili tokom čitavog postupka - zaključio je Bogdanović.

Kako saznajemo iz naših izvora, odbrana Stolića i Golubovića pokušaće pred drugostepenim sudom da ospori dokaze pribavljene preko skaja kao nezakonite jer se na ovom sudjenju prvi put dogodilo da se ti dokazi zvanicno ocene kao zakoniti. 

 Sudija Zoran Šešić prema oceni stručne javnosti bio je hrabar da donese takvu odluku, dok on pred javnošću  samouvereno tvrdi da su skaj prepiske na štetu Golubovića pribavljene zakonito preko naredbe, dok su one koje Stolića šalju u zatvor ocenjene kao slučajni nalaz, takođe prihvatljiv za sud i zakon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading