SRAMNO: Brat Belivukovog vojnika zloglasnog Mikse se cerekao u sudnici

Autor:

Hronika

14.07.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Milovanu Tadiću Miksi za prebijanje Slobodana Vukića kod splava "Tilt"u decembru 2015., a koji je preminuo u bolnici 16 dana kasnije , danas je nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu izjašnjenjem sudskog veštaka dr Slobodana Savića sada u svojstvu stručnog savetnika odbrane.

SRAMNO: Brat Belivukovog vojnika zloglasnog Mikse se cerekao u sudnici

Foto: e stock

Milovan Tadić Miksa

Interesantno je da je dr Savić radio i obdukciju Vukićevog tela. 

Veštak Savić tvrdi da uzrok smrti prebijenog mladića nije ni posredno povezan sa Tadićevim udarcem nogom Vukića u stomak i naveo je da on smatra da je momka koštalo života teško pijanstvo, koje je kako je naveo, uočio na snimku sa lica mesta.

Dok je Savić govorio o uzroku smrti Vukića, a njegovi roditelji žmureći od nemoći ga slušali, brat i sestra( tako se predstavljaju na suđenjima) Milovana Tadića su se glasno smejali i komentarisali kako suđenje, tako i samog Miksu koji im u više navrata osmehivao preko stakla iz prostorije u kojoj je sedeo uz zatvorske stražare i sa njiima komunicirao radosno.

Veštak Savić je opovrgao oba medicinska veštačenja u ovom slučaju, zbog njihovih neusaglasivih mišljenja stručnjaka iz Niša i Novog Sada vezanih za smrtni ishod oštećenog, pa je sud na predlog odbrane i tužilaštva odlučio da se obavi superveštačenje.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs,Starsport, E-Stock

Miljković i Belivuk

- Konačno! Predlažem da superveštačenje uradi Institut za sudsku medicinu u Beogradu - kazao je advokat Nikola Ristović koji brani Tadića, inače optuženog i sa zloglasnom grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za više zločina.

- Čekajte, da li ste vi dr Saviću član te komisije, gde vi tačno radite - pitala je sudija Marina Anđelković, na sta joj je veštak odgovorio odrično, rekavši joj  da superveštačenje rade njegove kolege iz sudsko- medicinskog odbora pri medicinskom fakultetu za koji on ne radi.

Nastavak pretresa koji se od kad je Tadić označen kao Belivukov vojnik, iz bezbedonosnih razloga odvija u zgradi Specijalnog suda, zakazan je za 17. oktobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading