ZAPLENJENA LUKSUZNA KOLA, ORUŽJE I DROGA - Šta je sve policija našla kod Keljmendija?

Autor:

Hronika

13.07.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija i Aljmin Ahmić, a policija je zaplenila veliki broj ilegalnih supstanci, luksuzne automobile.

ZAPLENJENA LUKSUZNA KOLA, ORUŽJE I DROGA - Šta je sve policija našla kod Keljmendija?

Foto: printscreen

Velika akcija specijalne jedinice MUP BiH "Rez", uspešno je izvršena kada su uhapšeni Elvis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija i Ajlin Ahmić, muž pevačice Slađane Mandić, koja se takmičila u Zvezdama Granda. 

Prilikom policijske akcije, zaplenjena je veća količina narkotika i oružja, tri automobila i nekoliko luksuznih satova. 

U akciji hapšenja, takođe su zaplenjena tri pištolja sa oko 50 metaka, automatska puška sa dva okvira i preko 20 metaka i tri velika paketa suve biljke za koju se pretpostavlja da je marihuana, prenosi bosanski portal Kliks.ba. 

Foto: printscreen

Elvis Keljmendi pasoš

- Pored svega ovog pronađena je i jedna eksplozivna naprava, pnacir, velika suma novca, četiri ručna sata marke "Roleks", više mobilnih telefona, bankovnih kartica, kao i notesi - navodi se.

Pored ovoga, privremeno su oduzeta i tri skupocena vozila marke BMW, piše Kliks.

Podsetimo, Keljmendi, Ahmić i još petorica muškaraca uhapšeni su u akciji bosanske policije, a oni su osumnjičeni za krijumčarenje velikih količina narkotika na teritoriji Bosne i Hercegovine. Uhapšeni imaju pozamašan dosije iza sebe, prenosi Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading