Oglasila se vlasnica "Balans medika" u kojoj je preminuo pacijent posle tretmana

Autor: Republika

Hronika

13.07.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica klinike "Balans medik", Jadranka Šunić, u kojoj je preminuo pacijent posle tretmana oglasila se za medije.

Oglasila se vlasnica "Balans medika" u kojoj je preminuo pacijent posle tretmana

Foto: ST/ N. Mutić

Iz ministarstva zdravlja stiglo je saopštenje da "Balans medika" nije imala dozvolu za rad. Nakoj toga je vlasnica klinike izjavila da su zatvorili Centar.

- Naravno da smo zatvorili centar i da ne primamo pacijente posle ovog nemilog događaja - rekla je za Večernje novosti prilično uznemirena Jadranka Šunić, vlasnica centra za aleternativnu medicinu "Balans medika".

- To je sve što bih mogla da da kažem u ovoj situaciji. Bolje je zasad da ne govorimo ništa i prepustimo stvar istražnim organima - istakla je vlasnica.

Na pitanje da li je neko od nadležnih organa zahtevao da zatvore lečilište, Jadranka Šunić je odgovorila da nije dobila nikakv dopis ni rešenje.

Međutim, iz Ministartva zdravlja stiglo je saopštenje da "Balans medika" nije imala dozvolu za rad:

- Klinika za alternativnu medicinu "Balans medika" radila je bez licence, a zdravstvena inspekcija resornog Ministarstva nije u mogućnosti da izvrši kontrolu te ustanove jer je onemogućen ulaz u njene prostorije - kažu u Ministasrtvu zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading