ŠOKANTNO OTKRIĆE: Radovan Karadžić radio u klinici u kojoj je izveden smrtonosni tretman!

Autor:

Hronika

13.07.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni političar Radovan Karadzić u epizodi skrivanja od tribunala u Hagu, sarađivao je sa vlasnicom holističkog centra "Balans medika" Jadrankom Šunić na čijoj klinici je Milan Dj.(58) na tretmanu ostao nepokretan i tri i po meseca kasnije i preminuo.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Radovan Karadžić radio u klinici u kojoj je izveden smrtonosni tretman!

Foto: ST/ N. Mutić/www.profimedia.com/Tanjug/AP

Prvi predsednik Republike Srpske je prema ranijem priznanju Šunićeve, kao doktor kvantne medicine Dragan David Dabić dve i po godine pružao usluge njenim pacijentima.

Tada pričljiva Šunićeva sada ćuti i ne odgovara na pozive medija koji traže objašnjenje kako je pacijent njenog saradnika dr Slaviše Đurđevića, ove godine 24. marta zadobio frakturu atlasa - prvog vratnog pršljena i umro 9. jula nakon što je tri i po meseca koje je proveo na Institutu za ortopediju na Banjici

O Raši Karadziću koji je u vreme skrivanjao bio savršeno prerušen jer je bio zapustio kosu i bradu i vukao nogu kao da ima štule, Jadranka je po njegovom hapšenju izmedju ostalog rekla da je pomalo i nervirao. 

- Doktor David Dabić je pričao polako, dosta tiho, nekada i mrmljao u bradu, što me je u mojoj stalnoj žurbi, pomalo i  nerviralo - rekla je svojevremeno vlasnica čiji holističli centar u srcu Beograda nadomak Trga Republike ne radi silom prilika jer očigkedno zaposleni nemaju obraza da se suoče sa sudom javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mike

13.07.2022 12:39

Vi judasi iz Srbije mi se gadite.