NEVOLJA POSLE NEVOLJE! Stručnjak otkriva: Gologuzi navijač bi da nasledi Belivuka!

Autor:

Hronika

13.07.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetomir Aničić (34), navijač Partizana uhapšen je zbog saobraćajne nezgode koju je izazvao u Novom Sadu kada je uleteo u baštu kafića, a u kojoj su povređene dve devojke, "kandiduje" se da bude novi Velja Nevolja, smatraju stručnjaci.

NEVOLJA POSLE NEVOLJE! Stručnjak otkriva: Gologuzi navijač bi da nasledi Belivuka!

Foto: Dragan Stanković/ Tanjug/R. Prelić

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, smatra da je Belivukovo mesto dugo upražnjeno i da se sada klanovi bore oko njega, pa je tako i sinoćna nesreća vezana za to.

- Još prošle godine smo utvrdili da će polako doći vreme da zamene Belivuka i njegovu ekipu. Izgleda da već pokušavaju da nametnu svoj autoritet na ulicama Beograda. Ovaj navijač koji je uleteo u kafić, naravno da to nije bio alkohol. Dakle kada izađe i kada se suđenje završi tako što je bio mehanički kvar. On će reći da ima veze u policiji, kako bi se postavio na mesto Belivuka - rekao je Marković.

Republika

Foto: ST/D. Stanković

 

Stručnjak je dodao da je Aničić hteo da pošalje poruku svima, da on može sve.

- Hteo je da kaže svojim ljudima, ja sam taj hrabar. Ako sam spreman da uletim među nevine ljude kolima, spreman sam i vas da pobijem. Ovo je pokazivanje njegove moći sada kada niko nema linkove sa policijom - dodao je Marković.

Aničić je "postao poznat" na 145. večitom derbiju održanom 2. novembra 2013. godine, kada je skinuo donji veš i pripadnicima Žandarmerije pokazao zadnjicu.

Protiv Aničića su ranije pokrenuta i tri prekršajna postupka, i to zbog nedoličnog ponašanja, besposličenja i nasilničkog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading