OGROMNA ZAPLENA DROGE NA EXITU! Predložen pritvor za uhapšene dilere!

Autor:

Hronika

12.07.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom muzičke manifestacije “Exit 2022” koja je održana u Novom Sadu od 8 -11.jula 2022. godine Osnovno javno tužilaštvo i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu ukupno je oduzelo 5.556,99 grama amfetamina, 2,73 grama MDM, 744,64 marihuane, 28 semenki i oko 3500 gr stabljike, 37,85 gr kokaina, 5 mobilnih telefona i tri vagice.

OGROMNA ZAPLENA DROGE NA EXITU! Predložen pritvor za uhapšene dilere!

Foto: EXIT I HEINEKEN PROMO

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu primenilo u 58 slučajeva insitut odlaganja krivičnog gonjenja (oportuniteta) kojom prilikom je na račun propisana za uplatu javnih prihoda koji se koristi za humantirane ili druge javne svrhe, odnosno na račun prihoda od primene načela oportuniteta u krivičnom postupku do sačinjavanja izveštaja uplaćen novčani iznos od 3.150.820,00 dinara i na ime troškova veštačenja iznos od 687.322,00 dinara, dok je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog G.B. iz Slovenije, protiv Ć. S. iz Novog Sada i protiv R.Ž. iz Novog Sada

G.B. se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv druge dvojice za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kada je predložen pritvor prema osumnjičenom G.B., Više javno tužilaštvo je takođe donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih Ž.M. iz Novog Sada i protiv J.N. iz Bačke Palanke zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prema kojima je stavljen predlog za pritvor koji je određen rešenjem Višeg suda u Novom Sadu.

Više  javno tužilaštvo je takođe donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog S.S. iz Kovilja  zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prema kom je stavljen predlog za pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading